• Niedługo cena ipo Autor: ~Player [159.205.82.*]
    Jw
  • Re: Niedługo cena ipo Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.16.*]
    Lata leca, a kurs tylko dostaje w d. Mimo pieknych slajdow zarzadu, prezentacji, spotkan, umow, czasteczek, planow, itp. Moze ta spolka po to tylko jest: dotacje, granty i emisje...
  • Re: Niedługo cena ipo Autor: ~hmm [91.227.66.*]
    Dotacje i granty świadczą o tym, że komisje i instytucje je przyznające, widzą w Onco potencjał.
    Emisje? Jakie emisje? Było IPO i koniec z emisjami.
    Tu masz racje, z emisjami na razie nic sie nie dzieje. Ale tort 25 mln Eur za jakis czas sie skonczy i tu ryzyko jakiejś emisji moze sie pojawic. Zwlaszcza w kontekscie Nasdaq, a na ten rynek zdaje sie Sz chcial sie wybracz OAT
  • Re: Niedługo cena ipo Autor: ~Mike [5.173.42.*]
    Niedługo kończy się 1 faza badań Galapagos i powinna wejść płatność za kamień milowy (okolice połowy roku).

Cena Ipo tuż tuż, śmieszne by to było gdyby nie prawdziwe.
    A ja się pytam gdzie jest zarzad w tej sytuacji. Czy ta firma ma na celu przyniesc zysk dla akcjonariuszy, czy tylko zapewnic wehikul do przetrwania dla kilkudziesieciu pracownikow plus CEO
  • Re: Niedługo cena ipo Autor: ~Player [159.205.82.*]
    Mam nadzieję, że pierwsza cząsteczka przyniesie jeszcze jakaś kasę, moim zdaniem ta firma to nie tylko zarząd i skok na kasę inaczej nie sciagaliby z zachodu ludzi i nie inwestowali. Dopóki Solowow siedzi na papierze ja też posiedzę mimo, że w plecy na tym jestem
    Platnosc za kamien jest skorelowana z zakonczeniem ph1? Chyba nie bylo o tym mowy.Albo cos przeoczylem. Sz mowil o okresie kilkunastu miesiecy na platnosc za mielstone bez wzgledu na badania
[x]
MOLECURE -0,36% 5,58 2026-05-11 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.