Lata leca, a kurs tylko dostaje w d. Mimo pieknych slajdow zarzadu, prezentacji, spotkan, umow, czasteczek, planow, itp. Moze ta spolka po to tylko jest: dotacje, granty i emisje...
Tu masz racje, z emisjami na razie nic sie nie dzieje. Ale tort 25 mln Eur za jakis czas sie skonczy i tu ryzyko jakiejś emisji moze sie pojawic. Zwlaszcza w kontekscie Nasdaq, a na ten rynek zdaje sie Sz chcial sie wybracz OAT
A ja się pytam gdzie jest zarzad w tej sytuacji. Czy ta firma ma na celu przyniesc zysk dla akcjonariuszy, czy tylko zapewnic wehikul do przetrwania dla kilkudziesieciu pracownikow plus CEO
Mam nadzieję, że pierwsza cząsteczka przyniesie jeszcze jakaś kasę, moim zdaniem ta firma to nie tylko zarząd i skok na kasę inaczej nie sciagaliby z zachodu ludzi i nie inwestowali. Dopóki Solowow siedzi na papierze ja też posiedzę mimo, że w plecy na tym jestem
Platnosc za kamien jest skorelowana z zakonczeniem ph1? Chyba nie bylo o tym mowy.Albo cos przeoczylem. Sz mowil o okresie kilkunastu miesiecy na platnosc za mielstone bez wzgledu na badania