Pamiętam jak pisałem na forum w okolicach maja 2021 r., że szykuje się korekta i może warto sprzedać po 5.8-6 i przeczekać korektę dokupić taniej. Ekipa neuromachine, Longterm i jeszcze jakiś jeden naganiali, pisali o kosmicznych perspektywach, o tym , że kurs zaraz leci na 10 ,a trolle spadkowe piszą o korekcie itp. Oczywiście wtedy perspektywy były lepsze i nikt nie spodziewał się zjazdu na 2 zł. Giełda weryfikuje szybciutko więc dzisiaj widać ostał się ostatni ubrany na ATH i dalej skomle na forum, że przecena i żeby nie sprzedawać.
Powodzenia neuromachine, kiedyś na pewno zejdziesz z haka.
Po pierwsze nie jestem ubrany na ATH. Pierwsze pakiety to ja po 1.10 zł kupowałem. Po drugie nie naganiam. Przez ostatnie miesiące pisałem pojedyncze posty na forum w odstępach kilkutygodniowych żeby nie psuć naganiaczom na spadki roboty bo ja może się mylę i wtopię ale na obecną chwilę akumuluję i korzystam ze spadków. Przyznam, że nie doceniłem absurdu bananowej, że spółka ze wzrostem 1/4 przychodów za zeszły rok i obecnie po spadkach mająca przychody blisko dwa razy większe niż kapitalizacja oraz perspektywy na rozwój i politykę dywidendową spadnie o >50% od ATH. Jasne, że bym wolał sprzedać w okolicach ATH i teraz odkupować za bezcen jak szalony. Analiza wsteczna zawsze skuteczna.