• Dzis czas frajerow Autor: ~swiss [194.230.144.*]
    wlasciwie wszedzie.
    zjawisko bardzo zdrowe, gdyz przetrzebia gadaczy, bojazliwych, poczatkujacych i zdezorientowanych. caly ten chlam , z nowego naboru euforii gieldowych i pseudo sukcesow dobej zmiany. ci , ktorzy nabijaja optymizmem statystyki , to ci sami , ktorzy robia dzis w majty i beda strzyzeni przez zawodowcow
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.70.182.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dzis czas frajerow Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.19.*]
    Zawodowcow? Zaden zawodowiec nie umoczy w tak losowej i nieplynnej spolce powaznych pieniedzy. Tu sie nawet wyjsc nie da zeby kurs przy tym nie poszedl w przepasc
  • Re: Dzis czas frajerow Autor: ~GIT [89.70.182.*]
    Dokładnie, sprzedaj chociaż 1000 akcji w dobrej cenie- praktycznie nierealne bo kurs leci wtedy na pysk a to świadczy o sztucznej i zawyżonej wycenie spółki.
    Bujałem się z tymi akcjami jakieś 2 lata temu - miałem mega farta, że wyszedłem wtedy po 66-70 złotych bez to starty, ale jakbym miał je trzymac do dzisiaj to bym osiwiał...

• Re: Dzis czas frajerow Autor: ~filutek [83.6.15.*]
    Czas frajerów? Inwestorsko od dłuższego czasu równia pochyła. Każdy doświadczony wie, że trzeba umieć realizować zarówno zyski jak i straty. Po co kisić zjeżdżający papier? Bo odrobi? Minimalizacja strat i ewentualne pakowanko przed ruchem w górę.
  • Re: Dzis czas frajerow Autor: ~CTG [89.64.93.*]
    ale skąd właściwie takie spadki? nie było żadnych złych wiadomości kompletnie nie racjonalne to jest... jeszcze miesiąc temu było ponad 60 PLN
  • Re: Dzis czas frajerow Autor: ~xc [83.9.114.*]
    Opublikowano przy kursie:  50,30 zł , zmiana od tamtej pory: -49,30%

hehe i kto tu okazal się być frajerem. Nasz narcyzek :)
  • Re: Dzis czas frajerow Autor: ~Git [2.137.1.*]
    Pewnie Swiss już gdzies zwissł jak runęła jego teoria mega wzrostów i zobaczył wczorajszy kurs...
[x]
RYVU -2,24% 26,20 2025-10-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.