Nie wierzcie w cuda ze jutro pokaza dobry raport. Po raz kolejny o tym pisze i tak sie stanie. Jutro czerwien - pytanie jak mocna. Teraz czekam na pieski ze spoldzielni ktore beda mi jechac bo lubia zaklinac rzeczywistosc i zyc marzeniami :(
Też mi się tak wydaję że koleś ma obsesję na punkcie Comeco.
Trzymam akcje kilka lat już i jakoś nie przeżywam jak ty Zenit.
Przyjdzie czas że Comeco sprzedaż powyżej 1zł albo stracisz wszystko. Także wyluzuj, żyj kolorowo, uśmiechaj się do ludzi i nie zrzędź już bo to przykre się robi.
Zapraszam Cię na dobrą spółkę Red Dev Studio.
9 marca premiera gry Drill Deal.
Może zacznij grać w gry a odpocznij od giełdy.
Pozdrawiam
Jak chcecie nazywajcie to obsesja ale ja mam plan zyciowy zeby pisac tak dlugo az przekonam chodz jedna osobe ze ta firma to smiec i szkoda na nia czasu Tak tak mam akcje zeby nie bylo znowu pytania dlaczego i takie tam Taka ze mnie dobra dusza i byc moze uratuje kogos od bankructwa Pisac bede bo mi mozna a Wam zycze wszystkiego naj.... (ale jutro na czerwono)
Wytlumacz mi po polsku , tak normalnie bez marzen, fantazji ktorej na tej gieldzie jest mnostwo Dlaczego firma ktora ma tak dobry asortyment, idealny na te czasy nie potrafi zarabiac ?? Proste pytanie i czekam na prosta odpowiedz. Bez bajduszenia i koloryzowania . Masz taka odwage zeby tak jak ja napisac szczerze ?? Czekam
takie tutaj głupoty piszą i nikt tego nie usuwa a ja wyraziłem tylko moją opinię ..nie naganiam dla mnie możecie sprzedawaź choćby jutro i za 0,2.pozdrawiam. szkoda czasu na tą dyskusję.