Znowu będzie dusił spółkę żeby zeszła z kursem na groszówki 0,80gr / 0,70gr takie działanie i plan hieny brazylijskiej w końcu realizuje strategie spółki ale was w tej strategi nie uwzględnił i dlatego z nim nie zarobicie ani grosza
Jak ją ma dusić? Może jedynie sprzedać swoje akcje, ale wtedy sprzeda poniżej wartość godziwej czyli 6 zł. Może też pożyczyć akcje animatorowi rynku, ale animator będzie je musiał odkupić przed walnym zgromadzeniem, bo inaczej Grzegorz nie wykona swojego prawa głosu. Tak może się zdarzyć, że jeśli zabierze się podaż z prawej strony tabeli, to animator będzie musiał odkupować po 3 zł , to co sprzedał za 2.
To jest najgorsza szuja SP&500 odbił od 2008 roku prawie 8razy ,a te szambo zanurkowało haha .Ludzie unikajcie tej giełdy bo pójdziecie z torbami wiem co mówie to jest totalna padaka szkoda w to nawet złotówkę włożyć wiem co mówię i co z tego ,że wskaźnikom jest cud malina jak ta wsza puści was z torbami jak w perspektywie czasu i tak wszystko stracicie.Lepiej oddać potrzebującym niż szulernie zasilać
W tym kraju to się w piłkę gra, a nie biznesa robi. Zachodni inwestorzy unikają tego terenu jak ognia. Ostatecznym benificjentam zysków w Brazylii jest brazylijska mafia. A ten to nie wiem czego tam szuka i kim chce zostać? Prekursorem? Trzy lata do sześćdziesiątki, siwaki na głowie, a gościu się bawi w jakieś eksperymenty..