witaj 1234! W końcu doczekaliśmy się że na spółkę ktoś dosłownie wskoczył. Oczywiście sama spółka dała podstawę do tego. Gdzie ci wszyscy naganiaczy byli jak trzeba było bronić kursu na 3, 00 zł?
Dnia 2022-02-10 o godz. 18:47 ~Śrubka napisał(a): > witaj 1234! W końcu doczekaliśmy się że na spółkę ktoś dosłownie wskoczył. Oczywiście sama spółka dała podstawę do tego. Gdzie ci wszyscy naganiaczy byli jak trzeba było bronić kursu na 3, 00 zł?
jak wiecie, jestem tu długo i powiem tyle: od kiedy przenieśli się do nowej siedziby, wszystko nabrało tempa. Jest dobrze. Co ja bym obstawiał, to to, że przy tak ładnej sytuacji księgowej i ładnym wizerunku mogą szukać większego inwestora. Mają dobry produkt czyli fajnie prosperującą firmę i do tego ładnie opakowaną .... po tylu latach pracy mogą pomyśleć o spieniężeniu części ... oczywiście znacznie powyżej wartości księgowej. Jest tam fundusz, kupował chyba w okolicach 10 zł lata temu, teraz zbiera dywidendę. No cóż, inwestycja długoterminowa ale naprawdę, ja tu widzę potencjał duży. I tradycyjnie, pozdrawiam cierpliwych :)
Właściciele firmy dość wiekowi. Już raz próbowali spółkę sprzedać (kto pamięta bodajże Holendrów?). Wtedy była inna sytuacja - kiepskie wyniki i słaba wycena giełdowa. Teraz wzięli się do roboty - myślicie, że przeprowadzka firmy, pierwsza dywidenda, zapowiedziane wprowadzenie ostatniej serii na giełdę to przypadkowe ruchy? Myślę, że kapitał, który zbierał akcje od dłuższego czasu i nie dopuszczał do wzrostu kursu się przyłączy i kapitalizacja AZC znacząco wzrośnie, powyżej wartości księgowej. Przyszły kupiec być może jest już ustalony. Pozdrawiam wszystkich cierpliwych.
Prózne gadanie Deweloperka budownictwo preznie sie rozwija dlatego bardzo dobre wyniki i nastepne beda jeszcze lepsze,Spółka ma wielki potencjał do rozwoju
Zobaczymy czy przebicie na stałe sie utrzyma i pójdzie wyzej.Moim zdaniem tak ale kazdy robi jka uwaza i nie pisac głupot ze inwestuje tylko według arkusza zlecen
Nie jestem długoterminowcem.Nie przywiazuje sie do spólek.Chce zarobic jak najwiecej i w zaleznosci od sytuacji i satysfakcjonuj,acej mnie ceny sprzedac.Tu mysle jeszcze powinno sporo urosnąc ale oczywiscie nikt nie jest wszystkowiedzacym.Jak tez a kazdy robi jak uwaza