Rewelacyjne wyniki w tym IV kwartale, jak na tak wysoka baze. Wyglada na to, ze szykuje nam sie rekordowy kwartal - a do tego przeciez od 15go moze ruszac skup akcji!
co do wyceny 30zł jest jaka jest, mozna dobierac :) jak bylo po 7zł to mazylem o 15zł :D teraz marze o 70zł :D tylko ze przy tych wynikach i przy tej dynamice C/Z powinna byc min 30 albo 20 cena do ebbida popytu brak
zainteresowanie zerowe bo moze sama spółka liczy na skup własny po niższej cenie i nie specjalnie się mocno promuje....nie wiem gdybam. Póki co się cieszę, bo jak mam fundusze dokupuje, bo myślę że obecne poziomy sa atrakcyjne...dla mnie wyniki naprawdę super..plus duża ilosci gotówki w społce...co przy rosnących stopach nie mały handicap...nie wiem jakie kredyty mają.. generalnie branża mega rozwojowa, działalność globalna, transparentności przekazywania wyników. Dla mnie spółka super, w perspektywie roku..50pln nie powinno stanowić problemu...jeśli oczywiście "sytuacje polityczno-ekonomiczne nie wywrócą rynków światowych" ale na to już nie mamy wpływu. pozdrawiam długoterminowych inwestorów
"nie wiem jakie kredyty mają.. " nie maja troche leasingu. geopolityczna? sprzedaja dane głownie w usa :) najwyzej gielde zmienia ;) ja mam wrazenie ze spolka chce stac sie bardziej popularna... skup ma za zadanie podpompowac wycene prezes ma duzo akcji i robili sobie emisja 400k akcji niedawano po 7zł