Aż kusi żeby odpisać w gorzkich słowach. A tu na forum pojawiają się coraz to nowe pieski przekonujące do sprzedaży. Wstyd z takim zachowaniem zarządu i włocha
Zastanawiam się, skąd spółka miała mój adres e-mail. Nie przypominam sobie, abym im taki adres udostępnił. Są to dane wrażliwe i podlegają ochronie ustawowej. Gdyby się komuś chciało, to warto by napisać skargę do prezesa UODO.
Dane mają z Rejestru Akcjonariuszy (powstały one po ostatniej noweli KSH przy okazji dematerializacji papierów). Każdy akcjonariusz spółki ma prawo do takich informacji, za odpowiednią opłatą oczywiście. Rejestr pozyskuje te informacje z DM-ów.
@Rzeznik delikatnie mówiąc nadinterpretujesz przepisy o rejestrze.To imo lolejny babol Mediolanczyków lub zarządu.
Prawo do infa maja akcjonariusze nawet 1 akcji niepublicznej. W publicznych ujawnienie jest przy progu minimum 5%. Takze jest kwas
Czekamy spokojnie, nie oddajemy. Rok temu było podobnie. Każde kolejne wezwanie będzie wyższe od obecnego.
Temat się zakończy, jak będzie godziwa oferta, a tę nietrudno wyznaczyć.
To, że makaron jest tani, nie znaczy, że dobry
Dnia 2022-02-07 o godz. 23:56 yoggi napisał(a): > A najlepsze jest to ze makaron nie ma wyjścia i jak chce skupić 100% to będzie musiał zapłacić więcej :)
Nic nie będzie musiał, a teraz pytanie do ciebie- czy byłbyś skłonny dać mi 90000 zł w zamian za 10000 zł?
Dnia 2022-02-08 o godz. 12:06 ~ddr napisał(a): > Chazar masz mi sprzedac swoją nerke za tysiaka, wiecej nie dam bo wg mojej wyceny nie jest więcej warta. To moje ostatnie slowo.
Popełniłeś podstawowy błąd - wzywający oferuje za twoją nerkę 400 tys pln, pomimo, że obecnie jest warta ok 50 tys, ale ty twierdzisz, że mimo to chce ciebie oszukać, powodzenia.
Przypominam, że na dzień dzisiejszy całkowite zadłużenie finansowe Grupy Emitenta wobec Gi International s.r.l. wynosi ok. 144.000.000 zł, z czego ok. 103.500.000 zł stanie się wymagalne w 2022 roku. Ponadto Zarząd Emitenta informuje, że Grupa Emitenta posiada inne długoterminowe zobowiązania płatnicze wobec instytucji publicznych tj. Zakładu Ubezpieczeń Społecznych, Urzędu Skarbowego oraz Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych, na łączną kwotę ok. 122.600.000 zł – kwoty te wynikały z restrukturyzacji zadłużenia Emitenta istniejącego w momencie nabycia akcji Emitenta przez Gi International S.r.l - z czego 29.600.000 zł staje się wymagalne w 2022 roku.
Ja dokupuje dziś, nie po to żeby oddać w wezwaniu. Ktoś kto w miarę ogarnia giełdę doskonale o tym wie. Dokupuje, bo jest promocja . Wszystko co poniżej 1,45 to promocja :) Zachęcam każdego do promocyjnych zakupów .
Po pierwsze moim zdaniem również uważam, że będą MUSIEĆ zapłacić więcej. Albo dobrowolnie lub roztrzygnie to sąd nie troll. Po drugie transakcja ba prohumanie wywraca wszystkie twoje kalkulacje. Do spolki wpłynęło ok 200 baniek. Takze argument o wymaganych dlgach spada. Pomijam juz dyskusyjnosc zob wobec wiekszosciowego (tutaj sąd również się kłania). Także cały misterny plan w p....du. Z wątpliwym wdziękiem lombardczykow
Chazar jak już pokazujesz stronę "Wn" pokaz stronę "Ma". Nie bądź taki... Przypomnij wszystkim sprzedaż, po ile to poszły Czechy, Słowacja, Niemcy a teraz Prohuman. Ile tam tej dywidendy było...? Bo zapomnialem. Jaki wynik ebidta na 4 kw 2021 będzie? Jaki wpływ ma pandemia na działalność Spółki? Rozumiem ze spolka straciła płynność i już nie będzie regulowała swoich zobowiązań? Chazar istny dramat
Chazar od razu widać, że jesteś giermkiem GI. Miało iść gładko, a tu klops. Został silny akcjonariat, którego nie zadowoli 3 zł. Przekaż swoim panom, że źle robią i na GPW będziemy z nimi jeszcze dlugi czas :) pozdrawiam Robin
Ja opieram się na sprawozdaniu finansowym (które notabene uwzględnia aktywa dostępne do sprzedaży za ponad 220 mln) https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2021-11/SF-3Q2021-20211129_202111290098835720.pdf Powodzenia krytykanci i marzyciele; powiedzcie jak to jest, że ktoś wyraża inną opinię opartą na faktach i ogólnodostępnych komunikatach, a reszta kółka wzajemnej adoracji uważa, że jest to ktoś ze spółki, mający plan itp, itd? Schizofrenia w czystej postaci, weźcie swoje leki i zróbcie sobie drzemkę, bo śmiech ogarnia czytając te wasze teorie spiskowe.
Autor: ~Chazar [*] 2022-02-08 12:30 Ci co dziś kupują nie mają w większości świadomości, że nie będą mogli sprzedać tych akcji w wezwaniu, a w czwartek powinny być dalsze spadki.
Chazar gwarantuje Ci że te akcje które dziś kupiłem sprzedam w wezwaniu, w czwartek jeśli będą dalsze spadki będę dobierał jeszcze więcej, zrozumcie to w końcu ludzie że tu kto miał oddać to oddał, tu straszenie jest od 0,70gr, na mnie i na wielu innych posiadających akcję to już nie działa, szkoda waszego czasu, poszukajcie sobie inne zajęcie pozdrawiam
Dnia 2022-02-08 o godz. 12:52 ~Pejsi napisał(a): > Autor: ~Chazar [*] 2022-02-08 12:30 > Ci co dziś kupują nie mają w większości świadomości, że nie będą mogli sprzedać tych akcji w wezwaniu, a w czwartek powinny być dalsze spadki. > > Chazar gwarantuje Ci że te akcje które dziś kupiłem sprzedam w wezwaniu,
Hmm, wezwanie kończy się jutro, a formalnym właścicielem akcji staniesz się dopiero drugiego dnia rozliczeniowego po dniu dokonania transakcji. Pewnie zmieniło się prawo i rozliczenie w KDPW będzie jutro i sprzedasz akcje Włochom, trzymam kciuki...
Te 220 to pozycja obejmujaca wszystko, rozumiem, ze manipulujesz. Teraz wskaz w ktorym miejscu bedzie umozenie ba 50 baniek od prohumana, a gdzie dywidenda tez 50 baniek. To juz wycena na akcje circa 1.50. Rozumiem, ze odnodidz sie do sytuacji z opublikowanych sprawozdan ale powtarzam: TRANSAKCJA BA PROHUMANIE ZMIENILA WSZYSTKO. I tylko twoi zleceniodawcy i ty usilujesz tego nie dostrzec. Cena 1.45 to złodziejstwo. A na gpw zobaczymy jak dlugo ta cena ponizej 1.4 się utrzyma. Osobiście mi pasuje. A poza tym cena w wezwaniu ba 1.45 to oszustwo
Dnia 2022-02-08 o godz. 13:10 ~Cynik napisał(a): > Te 220 to pozycja obejmujaca wszystko, rozumiem, ze manipulujesz. Teraz wskaz w ktorym miejscu bedzie umozenie ba 50 baniek od prohumana, a gdzie dywidenda tez 50 baniek. To juz wycena na akcje circa 1.50. Rozumiem, ze odnodidz sie do sytuacji z opublikowanych sprawozdan ale powtarzam: TRANSAKCJA BA PROHUMANIE ZMIENILA WSZYSTKO. I tylko twoi zleceniodawcy i ty usilujesz tego nie dostrzec. Cena 1.45 to złodziejstwo. A na gpw zobaczymy jak dlugo ta cena ponizej 1.4 się utrzyma. Osobiście mi pasuje. A poza tym cena w wezwaniu ba 1.45 to oszustwo
Analizy to są drogie sprawy, nie stać cię na nie; zadzwoń do spółki i powiedz co o tym myślisz zamiast wylewać żale na forum.
Brak argumentów? Żale na forum? Nie stać mnie? Chazar to ty skontaktuj się ze zleceniodawcami, ze ci z forum nie dadzą się oszukać. A zeby zakonczyc tą pasjonującą polemikę soarafrazuję twoj trolling ( o ile zrozumiesz, inni na pewno). A wiec, "nie dosc, że dziwka to jeszcze tania" (ten cudzysłów zamierzony, gdyż to bon mot, to wyjasnieni wyłącznie dla ciebie ) Bez odbioru. A poza tym cena 1 .45 w wezwaniu to cena niegodziwa i skrajnie krzywdzaca mniejszosciowych akcjonariuszy
Dnia 2022-02-08 o godz. 12:59 ~Chazar napisał(a): > Dnia 2022-02-08 o godz. 12:52 ~Pejsi napisał(a): > > Autor: ~Chazar [*] 2022-02-08 12:30 > > Ci co dziś kupują nie mają w większości świadomości, że nie będą mogli sprzedać tych akcji w wezwaniu, a w czwartek powinny być dalsze spadki. > > > > Chazar gwarantuje Ci że te akcje które dziś kupiłem sprzedam w wezwaniu, > > Hmm, wezwanie kończy się jutro, a formalnym właścicielem akcji staniesz się dopiero drugiego dnia rozliczeniowego po dniu dokonania transakcji. Pewnie zmieniło się prawo i rozliczenie w KDPW będzie jutro i sprzedasz akcje Włochom, trzymam kciuki... >
Myslałem że mówisz już o następnym wezwanie ( w tym nie zamierzam nic sprzedawać ) wiesz takich trolli jak ty ciężko zrozumieć o co wam chodzi, bo często nie wyraźacie się jasno, wprowadzacie zament siejecie ferment, gwarantuje Ci że nawet jak spadnie do 0.70 to będę kupował , pozdrawiam
Dnia 2022-02-08 o godz. 13:17 ~Pejsi napisał(a): > Dnia 2022-02-08 o godz. 12:59 ~Chazar napisał(a): > > Dnia 2022-02-08 o godz. 12:52 ~Pejsi napisał(a): > > > Autor: ~Chazar [*] 2022-02-08 12:30 > > > Ci co dziś kupują nie mają w większości świadomości, że nie będą mogli sprzedać tych akcji w wezwaniu, a w czwartek powinny być dalsze spadki. > > > > > > Chazar gwarantuje Ci że te akcje które dziś kupiłem sprzedam w wezwaniu, > > > > Hmm, wezwanie kończy się jutro, a formalnym właścicielem akcji staniesz się dopiero drugiego dnia rozliczeniowego po dniu dokonania transakcji. Pewnie zmieniło się prawo i rozliczenie w KDPW będzie jutro i sprzedasz akcje Włochom, trzymam kciuki... > > > > Myslałem że mówisz już o następnym wezwanie ( w tym nie zamierzam nic sprzedawać ) wiesz takich trolli jak ty ciężko zrozumieć o co wam chodzi, bo często nie wyraźacie się jasno, wprowadzacie zament siejecie ferment, gwarantuje Ci że nawet jak spadnie do 0.70 to będę kupował , pozdrawiam
Mniej giełdy, więc nauki gramatyki; z twoim myśleniem też nie jest najlepiej, chyba logicznym jest, że temat krąży wokół obecnego wezwania, ale to zbyt trudne dla ciebie.
Echh żałuję w ogóle że zaczałem dyskusję z tobą, straciłem tylko 5min mojego cennego czasu , powiem ci tylko tylo tyle że jak brałem akcje po 0,70 tacy jak ty straszyli mnie że zaraz poleci na 0,40, póżniej jak nie oddałem we wcześniejszym wezwaniu po 1,45zł że zostanę z akcjami na wieki i nie tego nie sprzedam, jak na razie JA kontra trolle 2-0 , teraz nagle ty się pojawiłeś i podobna śpiewka, szkoda mojego czasu, jak to mówia, " psy szczekają karawana .......... i tak dalej i tak dalej