• Kiedy wystrzeli? Autor: ~brasterfan [31.60.58.*]
    Czy ktoś wie kiedy braster wystrzeli i dojdzie do tych 30 zl?

Mam tego całą masę i bym już chciał tego mercedesa kupować powoli co ceny aut rosną.
  • Re: Kiedy wystrzeli? Autor: ~RED [89.229.73.*]
    kupisz, kupisz, może trochę mniejszy, ale jednak to wciąż mercedesik:
    https://allegro.pl/oferta/model-samochod-mercedes-amg-gt63-zabawka-metal-9611257446?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_krk_kis_kolekcje_pla_ss&ev_adgr=kolekcje&ev_campaign_id=14598257198&gclid=EAIaIQobChMIicPOgabt9QIVsgWiAx0jSgFxEAQYAiABEgKoF_D_BwE

POWODZENIA!
  • Re: Kiedy wystrzeli? Autor: ~brasterfan [31.60.58.*]
    Ciebie kolego to kojarzę już od kilku lat na tym forum i ciągle w negatywach o spółce piszesz. Czy firma sprawiła Ci jakaś przykrość ze z takim zaangażowaniem i częstotliwością tu wchodzisz i próbujesz ja zdyskredytować?
  • Re: Kiedy wystrzeli? Autor: ~Rafi [5.173.238.*]
    Też tak uważam, wciąż narzeka I wypisuje głupoty !
  • Re: Kiedy wystrzeli? Autor: ~Hogol [37.30.118.*]
    Wisiał i spadł to ujada
  • Re: Kiedy wystrzeli? Autor: ~UchoPrezesa [37.30.115.*]
    "Czy firma sprawiła Ci jakaś przykrość ze z takim zaangażowaniem i częstotliwością tu wchodzisz i próbujesz ja zdyskredytować."

Podejrzewam że chodzi o utratę wartości akcji, które zakupil ten gentleman na poziomie kilkudziesięciu procent.
    To zapewne jest przykre szczególnie że po rozgrzanych telefonach powinni pojawić się inwestorzy i wyniki sprzedaży. A tu w nagrodę wzrosty ujemne.
  • Re: Kiedy wystrzeli? Autor: ~brasterfan [31.60.58.*]
    Być może tak, ale z drugiej strony myślę ze znaczącą większość inwestorów tutaj, szczególnie tych kilkuletnich stażem na walorze, jest na sporym minusie, ale myślę ze nikt z nich nie udziela się tak aktywnie negując latami zachowanie spółki. Kto sprzedał na minusie to zapomniał a kto trzyma temu nie zależy na obrażaniu firmy. O co wiec może chodzić???
  • Re: Kiedy wystrzeli? - tylko się nie obrażaj Autor: ~xx [91.90.173.*]
    od kiedy Braster to obrażalska panna, którą obrażają bezsprzeczne fakty o ponad 100 mlnPLN przepalonej kasy, o wątpliwościach dotyczących skuteczności termografii sformułowane przez FDA, o braku publikacji pełnych wyników badań klinicznych INNOMED, o braku publikacji wyników badań z Japonii mających zweryfikować skuteczność urządzenia BRA, o niespłaceniu obligacji (fuj - obrzydliwość!!!),
    można wymieniać dłużej, ale nie będę juz taki brutalny dla panny obrażalskiej
  • Re: Kiedy wystrzeli? Autor: ~Hogol [37.30.112.*]
    Może jeszcze w tym tygodniu ostatni leszcz już się chyba wysypał
  • Re: Kiedy wystrzeli? Autor: ~98 [31.179.123.*]
    29 lutego
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.