Dnia 2022-02-06 o godz. 12:22 ~Biały napisał(a): > Wielokrotnie pisałem, że w 12gr nie wierzę. To byłaby juz krzywdząca cena. > > Natomiast 26gr być może z chwilowym przetestowaniem 22gr jest realne. > > > > Teraz wybicie na reddev pod premierę się liczy. > > Tutaj nie ma pośpiechu, papier nie ucieknie
Bez szans. 30 gorszy twarde dno. Co ktoś popuści to ustawia się popyt. Nazbyt czytelne.
Nie strasz nie strasz bo się wiesz co. Na reddev to spekulacja. Wzrosty do premiery. Nie dłużej. A tu piękny w szczególności 1q 2022 i pod niego będą wzrosty do 50 groszy ok.
Rzecz w tym, że reddev pięknie rośnie i da ładnie zarobić w lutym/marcu.
A tu możesz sobie i pięc innych wskaźników wyliczyć a kurs i rąk nie urośnie dopóki ulica nie odda akcji.
Trzeba było słuchać rad jak pisałem żeby pakować się w reddev. Wciąż jeszcze jest szansa wskoczyć do pociągu.
Pociąg pod tytułem SBE narazie utknął na nieczynnej bocznicy
Nie jęcz Biały. Na kolana i żebrać ? Nie wstyd ci ?. A na reddev to cie niebrzydowski wy.... jak ludzi na Jago i Sormie buhahahaha.
Wartosc ksiegowa 23 grosze, ostatnia emisja po 20 groszy a kurs prawie 3 zlote. Przychody warzywniak, zyski jak są (w zasadzie ostatnie miesiace to lacznie straty) to jak sprzedawca wejsciowek do szaletu miejskiego buhahaha Szukasz jeleni by zejśc z haka na balonie ?
Obserwuj juz niedlugo softblue i ucz sie w koncu zarabiac xD
Na gamedev pod premiery lubi sporo urosnąć. A czym niższa baza tym wyższy%
Redddev wydaje gierkę na wszystkie platformy więc jest szansa na spore zyski. Gdyby tylko w 1kw zarobili 2-3 mln to pójdzie na 40mln kapitalizacji.
Niektórzy nie rozumieją, że wartość księgowa, osiągnięte zyski, straty, czy przyznane dotacje to przeszłość.
Liczy się tylko przyszłość i to o może, ale nie musi się wydarzyć
Problem w tym, że jedyne co pudel zaczął komercjalizowac to covid watch. Do dziś nie podał ile szt sprzedano.
Komercjalizacji innolotu też na horyzoncie nie widać
Gdzie ta przyszłość? W wartości księgowej się ukrywa?
ja tam w softa zapakowany ale mam niską średnią więc luz. szkoda ludzi których prezio wysoko ubrał np powyżej 1.5 lub 2zł. mi soft świeci na zielono :) reddev też. choć mam tam mały pakiet. poczekam do premiery. jeśli okaże sie udana to wejde ciut wiecej ale na szybki zarobek :p