Nie rozumiem waszej wyprzedaży. Za tanie akcje dziękuję. Putina się nie obawiam pewnie ostro chłop się obkupil na spadkach moskiewskiej gieldy. Sankcji się boicie? że co internet w Rosji odetną?
Na to co się dzieje na szerokim rynku wpływu nie mamy. Wszystko leci, a CFG wcale nie najwięcej. Liczę na to, że wreszcie coś się rusza. Widzieliście stronę iternetową CFG? Zmienili ją. Wygląda obiecująco.
Ja kupiłem czysto technicznie i tak samo sprzedałem. Na innych też perspektywicznych spółkach z sektora trzymam stratę po kilkadziesiąt procent i chwilowo kolejnej nie chcę. Stąd oby tymczasowa niechęć do trzymania dłużej nowych spółek i patrzenie bardziej na technikę niż fundamenty.
O co chodzi sypaczowi na 26,00 PLN? Pierwszy raz widzę tak dziwne zachowania. Kiedy jest szansa, że cena pójdzie w górę to ktoś zasypuje batonem. Moim zdaniem to nie wygląda na dystrybucję (mógłby poczekać i sprzedać wyżej) , tylko na pilnowaniu, żeby kurs nie poszedł wyżej. Tylko dlaczego ? Co tu jest grane?
No ja też zauważyłem to 26. Już dawno byłoby wyżej. Ale jak się ustawiam na k powyżej 25 to mnie ktoś przebija ciągle. Może on zbiera widząc że nikt nie ma odwagi go ściągnąć.
No, ale gdyby naprawdę chcieli sprzedać to pozwoliliby urosnąć i zrobiliby to samo wyżej. To jest albo ktoś niedoświadczony albo cwaniak przelewa sobie z kieszeni do kieszeni, żeby wywołać panikę.