Nie wiem czy tak miło. Pokazują, że mają 100 osób na etacie, i że w zapasach mają cash na 5 lat działalności, zakłądając, że wszystko jest constans. To tak nie działa, raz inflacja, dwa ceny pradu gazu drożeją, trzy jak zejdzie tarcza wzrosnie cena benzyny.
Kolejna rzecz, nie podaja w ogle jaką mieli EBITDE za 2021, czy mieli zysk czy startę, nikt powazny w to nie będzie inwestował dopóki nie będzie normalnego przedstawiania wyników, z cały szacunkiem ale Wujek Łuki w swojej przeszłości biznesowej położył kilka projektów i zadłużył się na 200k. Nie jest dla mnie wiarygodną osobą.
Daj mu szanse, człowiek uczy się na błędach, ma doświadczeni a to dziś dość ważne.
Ale dziś zamieszanie na innej spółce Blumerangu który idzie pod ta spółkę Soule … biegły nie dostarczył na czas wyceny spółki i Walne odwołano więc dziś prawie -8%
Mi to jest obojetne. Giełda ich weryfikuje, na koniec roku kurs akcji mial wyniesc 100 zl wynosi 6 zl :-) Niestety jak sie nie ma wiedzy i doświadczenia to tak to wygląda. Jednym zrodlem dochodu ekipy jest cashowanie marki i lokowanie produktow i tyle, nic tam wiecej nie ma.
Kurs spółki EKIPA HOLDING SA „mial wynosić 100 zł na koniec roku”. Ty piszesz ze wynosi 6 zł okej, ale ja nie widzę z giełdzie takiej spółki wiec o co chodzi???? Zacznijcie myśleć!!
Zauważyłem to dawno temu, ale wg mnie młodzi dostali omlot za podgrzewanie atmosfery przed debiutem, przejęciem od KNF i od tamtego czasu się tak wystraszyli, że aż żal mi ich trochę. Mam tu kasę i czuje, że się ogarnęli, wszyscy się uczymy. Ale po co chwalić się planami poprawy komunikacji, jak to będzie ich psi obowiązek w ramach ESPI. Brak doświadczenia widać ale mnie to kręci, taka moja natura
Nie promują, bo gra jest na słabym poziomie, nie nadaje sie do gry i będzie dopiero ulepszana na podstawie danych które zgromadzili od czasu wypuszczenia. Wtedy ruszy marketing i szum w sieci. Tak to rozumiem
Dzisiaj zakupem 1 akcji za 7,04 zł plus prowizja podniosłem kapitalizację o ponad 1mln zł (zlecenie na koniec dogrywki). Lubię takie transakcje. I 7 z przodu nice, miłego popołudnia
Na instagramie wujo dorzucił info i teraz już jaśniej, mają poprawić grę w marcu i już zaczną promować, ciekawi mnie bardziej spotkanie jutrzejsze o którym wspomniał wujas, z którego mogą być dobre info dla nas.