• No miło Autor: ~tablotelelapto [5.173.33.*]
    W końcu jakieś info...
    Warto czekać i trzymać
    https://twitter.com/lukaszwojtyca/status/1485938568589713411?t=mCzjE05_fIZf8Wy6cUUq4Q&s=19
  • Re: No miło Autor: ~LOq [109.95.144.*]
    Nie wiem czy tak miło. Pokazują, że mają 100 osób na etacie, i że w zapasach mają cash na 5 lat działalności, zakłądając, że wszystko jest constans. To tak nie działa, raz inflacja, dwa ceny pradu gazu drożeją, trzy jak zejdzie tarcza wzrosnie cena benzyny.

Kolejna rzecz, nie podaja w ogle jaką mieli EBITDE za 2021, czy mieli zysk czy startę, nikt powazny w to nie będzie inwestował dopóki nie będzie normalnego przedstawiania wyników, z cały szacunkiem ale Wujek Łuki w swojej przeszłości biznesowej położył kilka projektów i zadłużył się na 200k. Nie jest dla mnie wiarygodną osobą.
  • Re: No miło Autor: ~Ww [77.254.67.*]
    Daj mu szanse, człowiek uczy się na błędach, ma doświadczeni a to dziś dość ważne.
    Ale dziś zamieszanie na innej spółce Blumerangu który idzie pod ta spółkę Soule … biegły nie dostarczył na czas wyceny spółki i Walne odwołano więc dziś prawie -8%
  • Re: No miło Autor: ~LOq [109.95.144.*]
    Mi to jest obojetne. Giełda ich weryfikuje, na koniec roku kurs akcji mial wyniesc 100 zl wynosi 6 zl :-) Niestety jak sie nie ma wiedzy i doświadczenia to tak to wygląda. Jednym zrodlem dochodu ekipy jest cashowanie marki i lokowanie produktow i tyle, nic tam wiecej nie ma.
  • Re: No miło Autor: ~Zibi [89.234.237.*]
    Kurs spółki EKIPA HOLDING SA „mial wynosić 100 zł na koniec roku”. Ty piszesz ze wynosi 6 zł okej, ale ja nie widzę z giełdzie takiej spółki wiec o co chodzi???? Zacznijcie myśleć!!
  • Re: No miło Autor: ~Tablo [89.64.46.*]
    Bardziej chodziło mi że w końcu jakieś info dają, a nie rok beż żadnej wiadomości praktycznie, czekam tylko na wybicie po połączeniu i lecę stąd :)
    Zauważyłem to dawno temu, ale wg mnie młodzi dostali omlot za podgrzewanie atmosfery przed debiutem, przejęciem od KNF i od tamtego czasu się tak wystraszyli, że aż żal mi ich trochę. Mam tu kasę i czuje, że się ogarnęli, wszyscy się uczymy. Ale po co chwalić się planami poprawy komunikacji, jak to będzie ich psi obowiązek w ramach ESPI. Brak doświadczenia widać ale mnie to kręci, taka moja natura
  • Re: No miło Autor: ~naganiacz [49.12.211.*]
    wuwu główny nagan forum
    codziennie na forum aktywny non stop
    wszystko mu pasuje
    jak rośnie to pięknie
    jak spada to jeszcze piękniej
    Ta jestem na prowizji, nie przeginaj
  • Re: No miło Autor: jedpatrycja123 [185.125.227.*]
    Nie wiem czy będzie wybicie czy jeszcze większe " rozwodnienie cen " ...
    Grzejemy na północ
  • Re: No miło Autor: ~Tablo [89.64.46.*]
    Jesteśmy w kasynie, więc różnie może być:)
  • Re: No miło Autor: ~ArTi [178.235.176.*]
    Co powiecie o nowych info na twiterku od łukasza? Byc może juz marcu kolejna gra.
  • Re: No miło Autor: ~Xyz [62.133.135.*]
    Nie promują, bo gra jest na słabym poziomie, nie nadaje sie do gry i będzie dopiero ulepszana na podstawie danych które zgromadzili od czasu wypuszczenia. Wtedy ruszy marketing i szum w sieci. Tak to rozumiem
    Dzisiaj zakupem 1 akcji za 7,04 zł plus prowizja podniosłem kapitalizację o ponad 1mln zł (zlecenie na koniec dogrywki). Lubię takie transakcje. I 7 z przodu nice, miłego popołudnia
    Ja zrozumiałem ze ma być kolejna gra a nie ulepszenie tej.
  • Re: No miło Autor: ~Xyz [62.133.135.*]
    Zobaczymy. Chociaż wolałbym żeby była jedna a dobra, a nie dwa gnioty
  • Re: No miło Autor: ~Banduram [31.135.192.*]
    ma być poprawiona
    Na instagramie wujo dorzucił info i teraz już jaśniej, mają poprawić grę w marcu i już zaczną promować, ciekawi mnie bardziej spotkanie jutrzejsze o którym wspomniał wujas, z którego mogą być dobre info dla nas.
    Na którym kanałe Insta takie newsy, jest tych kanałów sporo, a na oficjalnym „ekipainformuje” cisza
    Na kanale insta wujasa
    może w komentarz spox czuje dzisiaj jakiś ogień zaczęliśmy koło mojego zamknięcia
[x]
EKIPA 1,27% 2,00 2025-10-02 16:46:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.