• spójrzcie w niebo Autor: markos28mr [176.112.72.*]
    Spójrzcie w górę przy bezchmurnym niebie. Tam widać, że pandemia to już niedaleka przeszłość. Lata już tyle samolotów, że robią białą szachownicę. Zobaczycie ile kosztował będzie Enter za kilka miesięcy, a w przyszłym roku to będzie hit. Polacy powinni latać polskimi liniami LOTEM i ENTEREM. Leciałem z nimi do Bułgarii, wszystko jak w najlepszym porządku, samolot prawie nowy, stewardesy grzeczne, ładne i mówią do ciebie po polsku bez udawania. Enter to przyszłość. A i Kapitan Polak.
  • Re: spójrzcie w niebo Autor: ~Luke [217.17.33.*]
    ciekawe podejście - decyduję o zakupie akcji, bo leciałem na wakacje i wszystko był ok; jak rozumiem wszyscy, którzy jeżdżą po Polsce samochodem powinni być akcjonariuszem Budimexu a ci, którzy mieli konto w IdeaBank powinni liczyć straty - od zeszłego roku; fajnie :)
  • Re: spójrzcie w niebo Autor: markos28mr [176.112.72.*]
    Nie o to chodziło kolego jak to przewrotnie porównujesz. Chodziło o to, że pandemia mija i ruch lotniczy szybko się odrodzi i będzie dynamicznie się rozwijał. A poza tym jestem Polakiem i popieram to co polskie jeżeli nie jest gorsze od zagranicznego. Bo pamiętaj nikt z zagranicy nie da ci nic za darmo, ani nie będzie życzył ci dobrze jeżeli nie będzie miał z ciebie zysku.

• Re: spójrzcie w niebo Autor: ~Luke [217.17.33.*]
    słusznie, słusznie. ja bardzo lubię Enter i po sprzedaży za 33 pakuję znów do worka :)
  • Re: spójrzcie w niebo Autor: ~Sss [77.254.118.*]
    Nie rozśmieszaj mnie te parę akcji sprzedajesz po 1 zł czy 2 zł drożej ha ha ha na chleb jak nie masz daj znać to kupię ci.
    Ynwestor jak większość na bananie hi hi hi, prowizja, podatek i zarobi taki 50 czy 100 zł i ucha-hany jak dziecko. Porażka ten cały bankster z większością piszących tutaj
  • Re: spójrzcie w niebo Autor: ~Luke [31.61.165.*]
    Nie wiem co w tym złego, że zwykle sprzedaję drożej a kupuję taniej :)
    I tak jest właśnie tym razem :)
  • Re: spójrzcie w niebo Autor: ~UPDOWN [83.4.241.*]
    Witaj może i pandemia mija, może i nie. Od początku uważam, że ta pandemia to spekuła Chin była, a cały świat dał się w to wciągnąć. Nie neguję, że ludzie chorowali i dalej chorują jak to ze wszystkimi wirusami, ale żeby się tak dać wrobić Chinom. U!!!, a teraz kolejne g... za ścianą się szykuje za sprawą Papcia P. Bez względu na to co i jak będzie to nie będzie to bez wpływu na akcyjki, nie tylko u nas, ale i na całym świecie. To po pierwsze, a po drugie coś mi się wydaje, że troszeczkę (wybacz) naiwnie patrzysz z tym swoim popieraniem to co Polskie. Niestety mało, wręcz bardzo mało jest tego co jest lepsze lub choć podobne do tego obcego. Niestety mówię to z przykrością, a co tej Twojej życiowej maksymy cyt"...Bo pamiętaj nikt z zagranicy nie da ci nic za darmo, ani nie będzie życzył ci dobrze jeżeli nie będzie miał z ciebie zysku..." to chce Ci powiedzieć, żebyś uważał i pamiętał, że nikt w kraju nie da Ci nic za darmo, ani nie będzie Ci dobrze życzył, jeśli nie będzie miał z Ciebie zysku. W tym kraju każdy, a najbardziej politycy chcą Ciebie wy...ć. Zatem pozostaje mi życzyć Tobie samych udanych trafień i liczenia na siebie.
  • Re: spójrzcie w niebo Autor: ~Sss [77.253.158.*]
    Kolego 100/100 racja tylko problemem jest ten naród, ponieważ 90% nie rozumie tego co napisałeś. Wystarczy popatrzeć kogo wybierają od 1989 r. Cały czas tych samych i ciągle narzekają ! Takie rzeczy robi tylko osoba ograniczona umysłowo i nawet nie zastanawia się skąd biorą na reklamy, ulotki itd. Zarobi taki jako poseł 10k na miesiąc czyli przez 4 lata około 0,5 mln., a na reklamę wydaje milion czy dwa !!! Ludzie zamiast wybierać tylko niezależnych (bezpartyjnych) którzy nie mają na reklamę to wybierają partie (mafie) i myślą, że coś się zmieni ha ha ha.
[x]
ENTER 2,73% 56,50 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.