ulica zawsze traci-na tym walorze widac to najlepiej-wszystko ok a ulica sprzedaje-jesli własciciel zech ce np sprzedac -to jak myslicie jaki bedzie kurs?zapytajcie waszego guru-scetino ale on itak odpowie ze 0,50
Naprawdę mało kto widzi, że ta spółka ma kilkanaście baniek hajsu, część zainwestowała i to z całkiem niezłym zyskiem, inwestuje w nowe projekty (nanorurki), więc jak odjąć to od wyceny, to sama firma jest warta mniej, niż kasa, którą posiada. A nie uwierzę, że Sanmed poszedł w odstawkę, skoro dostawili rekordową liczbę łóżek, a personel medyczny też musi coś na siebie założyć i musi to być ciuch z certyfikatami. O zarządzie się nie wypowiadam, bo mam odpowiednie zdanie, ale firma radzi sobie dobrze.
Akcja "zagrzybiały KOTLET" jak widać, słychać i czuć się powtarza I tak jak przy publikacji z przed ok. 1/2 roku należy sie spodziewać dalszych spadków ???
Dnia 2022-01-24 o godz. 11:11 ~J-23 napisał(a): > Akcja "zagrzybiały KOTLET" jak widać, słychać i czuć się powtarza > I tak jak przy publikacji z przed ok. 1/2 roku należy sie spodziewać dalszych spadków ???
Sferanet za to na widłach górnych, hahaha!!! I obroty potężne, jak na taką spółkę, kto tam wchodzi? :-D
Dnia 2022-01-24 o godz. 12:01 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-01-24 o godz. 11:11 ~J-23 napisał(a): > > Akcja "zagrzybiały KOTLET" jak widać, słychać i czuć się powtarza > > I tak jak przy publikacji z przed ok. 1/2 roku należy sie spodziewać dalszych spadków ??? > > Sferanet za to na widłach górnych, hahaha!!! > I obroty potężne, jak na taką spółkę, kto tam wchodzi? :-D
cempus zapomniałeś całkiem o BRAS i 4mAss , twoich ulubionych ,... Tylko różnica między tymi spółkami , a snw jest taka , że po takich spadkach będzie odbicie za jakiś czas , a snw będzie sypał się dalej ,.... Dziś jeszcze może 1,5x ,....
Dnia 2022-01-24 o godz. 12:35 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-01-24 o godz. 12:01 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2022-01-24 o godz. 11:11 ~J-23 napisał(a): > > > Akcja "zagrzybiały KOTLET" jak widać, słychać i czuć się powtarza > > > I tak jak przy publikacji z przed ok. 1/2 roku należy sie spodziewać dalszych spadków ??? > > > > Sferanet za to na widłach górnych, hahaha!!! > > I obroty potężne, jak na taką spółkę, kto tam wchodzi? :-D > > cempus > zapomniałeś całkiem o BRAS i 4mAss , twoich ulubionych ,... > Tylko różnica między tymi spółkami , a snw jest taka , że po takich spadkach będzie odbicie za jakiś czas , a snw będzie sypał się dalej ,.... > Dziś jeszcze może 1,5x ,.... >
O tak, będzie odbijać się, jak prezesowi na obiadku u Przyłębskiej :-D.
Dnia 2022-01-24 o godz. 12:55 cmpunk napisał(a): > > > Sferanet za to na widłach górnych, hahaha!!! > > > I obroty potężne, jak na taką spółkę, kto tam wchodzi? :-D > > > > cempus > > zapomniałeś całkiem o BRAS i 4mAss , twoich ulubionych ,... > > Tylko różnica między tymi spółkami , a snw jest taka , że po takich spadkach będzie odbicie za jakiś czas , a snw będzie sypał się dalej ,.... > > Dziś jeszcze może 1,5x ,.... > > > > O tak, będzie odbijać się, jak prezesowi na obiadku u Przyłębskiej :-D.
wcpunk jak ci tak dalej będzie "żarło" na snw , to na obiadki będziesz chodził do jadłodajni dla ubogich ,.... Proponuje lokal u Kapucynów na Starym Mieście , lub bliżej na Woli przy ul. Żytniej (i będzie okazja pomodlić sie o ,.... ROZUM).
A na tym Sferanet juz tylko -1,5%, natomiast na snw NUDY na PUDY i 33.333 akcji gotowych do wywalenia ,.... zjazd na 1,2xx ???
Dnia 2022-01-24 o godz. 13:57 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-01-24 o godz. 12:55 cmpunk napisał(a): > > > > Sferanet za to na widłach górnych, hahaha!!! > > > > I obroty potężne, jak na taką spółkę, kto tam wchodzi? :-D > > > > > > cempus > > > zapomniałeś całkiem o BRAS i 4mAss , twoich ulubionych ,... > > > Tylko różnica między tymi spółkami , a snw jest taka , że po takich spadkach będzie odbicie za jakiś czas , a snw będzie sypał się dalej ,.... > > > Dziś jeszcze może 1,5x ,.... > > > > > > > O tak, będzie odbijać się, jak prezesowi na obiadku u Przyłębskiej :-D. > > wcpunk > jak ci tak dalej będzie "żarło" na snw , to na obiadki będziesz chodził do jadłodajni dla ubogich ,.... Proponuje lokal u Kapucynów na Starym Mieście , lub bliżej na Woli przy ul. Żytniej (i będzie okazja pomodlić sie o ,.... ROZUM). > > A na tym Sferanet juz tylko -1,5%, natomiast na snw NUDY na PUDY i 33.333 akcji gotowych do wywalenia ,.... zjazd na 1,2xx ???
Kapucyna to można co nawyżej wytrzepać :-D. Widzisz, 33,333- jaka piękna liczba? A na 99 zeta stoi 60 tysięcy i co ty na to? A te 30 tysięcy zniknie szybko, jak ktoś je ugryzie, ale ty o tym nie wiesz, bo nigdy takim kapitałem nie dysponowałeś :-). Sferanet... tam nożna sterować kursem kilkunastoma akcjami, ktoś już dziś podbitki sobie robi :-D.
wc .... na te 99 zet to możesz sobie tylko popatrzeć,.... i pomarzyć kiedyś przy 5,xx już też marzyłeś o SUPER furach i apartamentach, i podróżach dookoła Świata ale na marzeniach się tylko tu skończyło .,..... jak to zwykle na lubelskim holdzie snw
Dnia 2022-01-24 o godz. 15:22 ~J-23 napisał(a): > wc .... na te 99 zet to możesz sobie tylko popatrzeć,.... i pomarzyć > kiedyś przy 5,xx już też marzyłeś o SUPER furach i apartamentach, i podróżach dookoła Świata ale na marzeniach się tylko tu skończyło .,..... jak to zwykle na lubelskim holdzie snw
To chyba ty żyłeś marzeniami innych :-). Tak jak żyjesz zaglądaniem do cudzych portfeli i liczeniem :-D.
Dnia 2022-01-24 o godz. 15:56 ~PanNikt napisał(a): > 1zł naj dalej pod koniec marca! Potem się zobaczy.
Pod koniec marca , czy MERCA - jak to co niektórzy nazywali wzór do naśladowania MERCATOR a powrót do BAZY ok. 40 gr już przesądzony od dawna !!!!!!!!!!!!!!!
Dnia 2022-01-24 o godz. 17:08 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-01-24 o godz. 15:56 ~PanNikt napisał(a): > > 1zł naj dalej pod koniec marca! Potem się zobaczy. > > Pod koniec marca , czy MERCA - jak to co niektórzy nazywali wzór do naśladowania MERCATOR > a powrót do BAZY ok. 40 gr już przesądzony od dawna !!!!!!!!!!!!!!! > > HAHAHhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pewnie :-). Za te pieniądze, które się dziś na Sanwilu przewaliły, kupiłbym sobie Passka w gazie :-D. Choć ty i tak możesz co najwyżej pooglądać sobie w komisie tą legendę motoryzacji :-D.
Dnia 2022-01-25 o godz. 07:07 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-01-24 o godz. 20:55 ~świstak napisał(a): > > Szok ! Czy ty masz psa ? > > No nie mam, ale gdybym miał, to pamietaj, że scett jest pierwszy w kolejce :-).
Nie wiem o co ?? chodziło Panu świstakowi zadając pytanie wcempkowi o PSA ? Może pytał o badanie PSA (na prostatę, a przydało by się na głowę,...), ja wiem , że PIES z kulawą nogą jak widać nie interesuje się "walorem" snw
wcempuś jeśli nie masz ww. PSA , to możesz zawsze jednego pożyczyć od swojego kolesia nijakiego gruszki . on podobno ma całą watahę ,....
Dnia 2022-01-25 o godz. 09:55 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-01-25 o godz. 07:07 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2022-01-24 o godz. 20:55 ~świstak napisał(a): > > > Szok ! Czy ty masz psa ? > > > > No nie mam, ale gdybym miał, to pamietaj, że scett jest pierwszy w kolejce :-). > > Nie wiem o co ?? chodziło Panu świstakowi zadając pytanie wcempkowi o PSA ? > Może pytał o badanie PSA (na prostatę, a przydało by się na głowę,...), ja wiem , że PIES z kulawą nogą jak widać nie interesuje się "walorem" snw > > wcempuś jeśli nie masz ww. PSA , to możesz zawsze jednego pożyczyć od swojego kolesia nijakiego gruszki . on podobno ma całą watahę ,....
Jeden pies :-D. Ale chodzą słuchy, że ludzie boją się wychodzić z czworonogami na skwerek Alojzego, więc rozumiem twoje wahania nastroju :-).