Narazie notowania są co tydzień w środę od 10 do 13 . Govene jak przenieśli na ciągłe to po ogłoszeniu komunikatu i przejściu na ciągłe poszła 500 % w kilkanaście sesji .Lokaty za niedługo też wrócą na ciągłe i wtedy zaczną się tak samo niewyobrażalne wzrosty ,bo to już było przerabiane na nie jednej spółce .Proponuje , aby prezes już wnioskował za przeniesieniem do KNF albo GPW bo gdzieś kiedyś czytałem ,ale już dokładnie nie pamiętam ,kto się NC rynkiem zajmuje .
Wynik za ostatni 3 kw. 3 700 000
Polecam zobaczyć wynik zysku ,jak również sprawdzić free float (1,17%)Ostatnio Prezes dokupywał ,dlatego ff taki mały ,a potencjał wzrostów ogromny z tak małym ff
Ostatnio na spółkach gdzie mają bardzo mały FF zrobili niezłą korbę ,a poniżej 1 złotego nie było wielkich obrotów ,więc bez problemu powinniśmy powrócić ponad 1 zł(szczyt był ponad 2 zł), po tak wspaniałych wynikach Przykład VEE z 20 zł na 140(600%) i w ostatnich tygodniach też nieźle poszły Telesto(5000%) i Eximit(400%) z bardzo małym FF.
Tam raporty nie miały żadnego znaczenia ,tylko FF ,a u nas jest teraz ( - 2 %o których informował Kwiatkowski) czyli 1,17 %.
Z 0,63- 65 poschodziły zlecenia ,bo pooddawali po 0,50 ,więc w środę może będzie można dalej brać po 0,50 jak dadzą,albo i tanjej . Prezes niech za niedługo wnioskuję o powrót do zmiany notowań ,a nie tylko w środę ,to będzie rakieta podobna jak na govenie po zmianie notowań.
Firma wychodzi na prostą ,ale narazie notowania tylko w środę w określonych godzinach .Start o 11 jutro.Zmiana notowań fakt faktem by się przydała .Pisał ktoś do prezesa ,aby wnioski składał o przeniesienie notowań ?
Teraz już po dobrym lll i lV kw. ,a niski free Float może sprzyjać dalszym intensywnym wzrostom .Ten co ostatnio straszył pakiecikiem już jest bez papieru ,więc myślę, że narazie nikt nie będzie przeszkadzał w dalszych wzrostach .Jak przebijemy 1zł to wtedy szczyty historyczne będą na wyciągnięcie ręki
Czemu coraz żadziej piszecie i przez to coraz żadziej są odświeżane ciekawe wątki . Przecież to też jest ważne, aby zainteresować innych inwestorów na forum i zwrócić ich uwagę na spółkę na ogólnum forum .Ja póki nie pójdę spać to co jakiś czas dziś dodam kilka wpisów, aby odświeżyły się starsze wątki ,bo warto zwrócić uwagę na spółkę na forum
Bardzo dziwne ,a
ja już nie będę uśredniał ,bo nie mam za co, ale jak by wszedł większy Kapitał to bez problemu przebili byśmy 2 zł ,a przy nowych szczytach to jak zwykle tak jak było na innych zlecieli by się wtedy do kupna
Spółka ma najlepsze kwartały od lat i to jest najlepszy okres na zakupy ,ale też siedzę tu długo z zakupami powyżej złotówki i nie mam za co dokupić i uśrednić