• Nie ma powodów do spadków Autor: ~Jakn [91.233.71.*]
    Nie ma powodów do spadków. Informacji mało, ale same pozytywne. Projekty , pomysły ok. Moim zdaniem będzie dobrze.
  • Re: Nie ma powodów do spadków Autor: ~Ja_pie [197.243.42.*]
    Twoje zdanie niestety nie wiele tu zmienia w kwestii kursu. Zrób zakup za milion złotych to kurs pójdzie w górę.
  • Re: Nie ma powodów do spadków Autor: ~SZpachla [46.204.16.*]
    Kolejny post i temat w stylu (nie mam co napisać to napiszę cokolwiek).... ku pokrzepieniu serc akcjonariuszy....
    Również dobrze mogłeś napisać że nie ma powodów do wzrostu bo prezes dużo mówi, bardzo ogólnie i brak jest konkretów więc pewnie jeszcze spadnie.
    Kiedyś już pisałem że hosssa na WIG games i ponadprzeciętne stopy zwrotu się skończyły w latach 2020-2021.... teraz już nie jest tak, że ogłoszą byle go...wno i cyk +20% w górę..... w tej chwili liczyć się będą fakty i realne rzeczy (czytaj nie huczne zapowiedzi)
    Na twoją obronę uważam że spółka generuje niezły dochód i myślę że będzie chleb z tej mąki. Pozatym mają niezły plan na swoją działalność i są bardzo młoda spółką.
  • Re: Nie ma powodów do spadków Autor: ~Doktorekz1 [89.64.42.*]
    W 100% się z Tobą zgadzam. Tu potrzeba czasu ta spółka jest wydawca zatem sporo potrzebuje kasy żeby inwestować w marketing.
    Trzeba się uzbroić w cierpliwość.
  • Re: Nie ma powodów do spadków Autor: ~Jakm [31.179.123.*]
    Same powody się znajdą, to co piszesz to za mało, moim zdaniem będzie odwrotnie niż piszesz.
  • Re: Nie ma powodów do spadków Autor: ~Halinka [77.65.95.*]
    Typowo. Dwie podbitki i zrzuta. JC wie jak upychać papier. Myślicie, że tu też zjedzie jak na OML do 40gr?
  • Re: Nie ma powodów do spadków Autor: ~kolo [5.173.40.*]
    OML to teraz w miarę normalnie funkcjonująca mała spółka gamingowa, póki będzie wykonywać polecenia 505, a January nie będzie wypłacał - kurs się nie skurczy do groszy.
    Natomiast aig jest typowym wałkiem, gdzie akcjonariusze nie wnieśli żadnej wartości do spółki (akcje wyemitowane za darmo dla osób, które ani w spółce nic produktywnego nie wykonują, ani nie wpłaciły do kasy nawet złotówki), a zajmują się tylko upychaniem swojego „dobra” na gpw, co raczej nie rokuje dobrej przyszłości kursu. Oczywiście podbitki i zachęty będą, bo jak inaczej budować nadzieję i dystrybuować, naiwni się znajdą, co zrobić…
  • Re: Nie ma powodów do spadków Autor: ~pompon [198.41.242.*]
    pięknie napisane
    w końcu ktoś to prosto i dosadnie ujął
  • Re: Nie ma powodów do spadków Autor: ~Ja_pier [197.243.42.*]
    Halinka masz oczy? OML stoi dzisiaj wyżej niż AIG wiec po co siejesz ferment trolu?
[x]
AIGAMES -1,22% 0,81 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.