• Mam pytanie Autor: ~Staszek [89.64.73.*]
    Czy możliwe by GI od dawna na słupa prowadziła skup a teraz tylko robi zasłonę z wezwaniem ?
  • Re: Mam pytanie Autor: ~Juhas [31.60.96.*]
    Te, Stasek a wiela ty mos jesca rozterków, ha ?
  • Re: Mam pytanie Autor: ~Staszek [89.64.73.*]
    Juhasie ja pytam bo gdyby kto inny kupował i już tyle by skupił to cena by szybowała a tu nic ponad cenę wezwania, zgoda?
  • Re: Mam pytanie Autor: ~Rzeźnik [31.60.108.*]
    To zadaj sobie jeszcze trudu i policz, ile kasy wzywający musi zamrozić na takie wezwanie.
    Rzeźniku, myślę że dla GI to grosze to taki dla nich problem jak dla Rzeźnika zabicie świni i zrobienie wyrobów
  • Re: Mam pytanie Autor: ~Rzeźnik [31.60.108.*]
    Nie masz pojęcia o czym piszesz. Jeżeli prawie 30 mln zł to dla Ciebie drobne......
    Rzeźniku,:) czy ja piszę z Tobą czy z tą... Napisałem, że dla GI to nie pieniądz, nigdy nie twierdziłem, że dla mnie miliony to pestka:) Rzeźnik, jesteś już po robocie, można myśleć, pozdro
  • Staszku nie marudz Autor: ~Cynik [37.225.55.*]
    @Staszek
    Po pierwsze nie siej defetyzmu, kurs jest wyżej niż cena wezwania,
    Po drugie co Ty możesz wiedzieć o sytuacji ekonomiczno finansowej Mediolanczyków, skoro nie prowadza nigdzie na swiecie dzialalnosco w formie spolek publicznych?
    Po trzecie pultasz się i nieciwrpliwisz zarzucając brak logiki dyskutantowi. To biorąc pod uwagę powyższe stwierdzenie, ze nic nie wiesz a raczej tylko Ci się wydaje.
    Podsumowując nie marudź tylko kupuj
  • Re: Staszku nie marudz Autor: ~Staszek [89.64.73.*]
    Cyniku, niby masz rację ale tak tylko ciut ciut:), GI dał kasę WSE to musi ma, GI na zakupy po WSE wydał setki mln a teraz otrzyma jeszcze kolejne od bratanków to co to dla nich parę patoli (mln) :)
  • Logika Autor: ~Cynik [37.225.55.*]
    Staszku nie mam nic do dodania. Motasz się dalej. To nie milanezi dostaja od prohumana a spolka, w ktorej możesz byc akcjonariuszem (piszę może w trybie przypuszczającym, poniewaz zachodzi uzasadnione podejrzenie, ze uprawiasz swiadomy trolling lub nieświadomy defetyzm, co w sumie na jedno wychodzi). Btw jutro o godz. 10 będzie wszystko jasne w kwestii realizacji delistingu. Jak nie masz jeszcze akcji to możesz jeszcze cos kupic lub dokupic, jesli jednak masz. Na tym konczę
[x]
GIGROUP 1,49% 2,05 2025-07-23 14:02:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.