Rzeźniku,:) czy ja piszę z Tobą czy z tą... Napisałem, że dla GI to nie pieniądz, nigdy nie twierdziłem, że dla mnie miliony to pestka:) Rzeźnik, jesteś już po robocie, można myśleć, pozdro
@Staszek
Po pierwsze nie siej defetyzmu, kurs jest wyżej niż cena wezwania,
Po drugie co Ty możesz wiedzieć o sytuacji ekonomiczno finansowej Mediolanczyków, skoro nie prowadza nigdzie na swiecie dzialalnosco w formie spolek publicznych?
Po trzecie pultasz się i nieciwrpliwisz zarzucając brak logiki dyskutantowi. To biorąc pod uwagę powyższe stwierdzenie, ze nic nie wiesz a raczej tylko Ci się wydaje.
Podsumowując nie marudź tylko kupuj
Cyniku, niby masz rację ale tak tylko ciut ciut:), GI dał kasę WSE to musi ma, GI na zakupy po WSE wydał setki mln a teraz otrzyma jeszcze kolejne od bratanków to co to dla nich parę patoli (mln) :)
Staszku nie mam nic do dodania. Motasz się dalej. To nie milanezi dostaja od prohumana a spolka, w ktorej możesz byc akcjonariuszem (piszę może w trybie przypuszczającym, poniewaz zachodzi uzasadnione podejrzenie, ze uprawiasz swiadomy trolling lub nieświadomy defetyzm, co w sumie na jedno wychodzi). Btw jutro o godz. 10 będzie wszystko jasne w kwestii realizacji delistingu. Jak nie masz jeszcze akcji to możesz jeszcze cos kupic lub dokupic, jesli jednak masz. Na tym konczę