Witam wszystkich. Mam 120k w papierze. Piszecie calyczas tu o walnym ale nie wyłapałem za bardzo o co chodzi. Co da uczestnictwo w tym zebraniu? Jest sens jechać do Wawy? Przepraszam za takie pytanie ale jestem zupełnym amatorem w tym temacie. Pozdrawiam
JP - uczestnictwo w walnym daje głównie to, że można zjeść trochę ciasta i wypić kawę. Mając 120 k możesz zjeść trochę wiecej niż ten co ma 100k Pozdrawiam i do zobaczenia na walnym :)
O ile jest formalnie uprawniony tj dopełnił procedury rejestracji. To po pierwsze. Po drugie o ile spelniony pierwszy warunek może glosowac, zlozysz sprzeciw do protokolu, zadawac pytania, sluchac i na koniec obserwowac wnikliwie np próbując identyfikowac uczestników mogących sprawić tylko swoją obecnością cenotworcza niespodziankę. Tylko tyle lub az tyle
@JaBolek
Pycha kroczy przed upadkiem. Nie strasz, nie strasz. Relatywnie to ta kawa drogo kosztowac może Mediolanczykow, nie np mnie. Także proponuję podpowiedzieć mocodawcy podwyższenie ceny wezwania bo trolling to kasa w błoto. Ale rozumiem. Kazdy chce z czegoś żyć...
Żartowniś lub kolejny Ynwestor... Masz 120 k w papierze i zadajesz takie pytania??? Spoko żarciki. Tak czy tak do zobaczenia na N WZA. Wraz z kumplem mamy zarejestrowane ponad 250 tys szt. W sumie jest więcej, ale akcje doszły już po rejestracji. Będziemy osobiście lub znajomy pełnomocnik!