Skoro nie rozumiesz to powtórzę! na podstawie 19 opinii oceniasz firmę? To masz linka gdzie 62% ocenia na 5*
https://pl.trustpilot.com/review/esky.pl zaś
tylko/aż 32% na jedną gwiazdkę, ale to już jest jakaś wypadkowa bo opinii jest 2700.
Tylko, że jak ktoś jest wqrwiony na firmę zawsze znajdzie czas i motywację by wystawić swoją opinię, bo to taki rodzaj małej słodkiej,zemsty. Natomiast osoby zadowolone nie mają takiej motywacji by dodawać opinie to podstawy psychologii. Ja chyba raz dodałem pozytywną opinię o hotelu na CheckHoliday bo miałem jeszcze kilka dni wolnych po powrocie z urlopu i zrobiłem to z nudów. Nie rozumiesz kolejnej rzeczy, że ludzie nie czytają regulaminów i wiele opinie jest z d..y wziętych!
Tyle lat eSky na rynku, a tak mało opinii? A Oponeo ile sprzedało kompletów opon? Zobacz roczne przychody Oponeo i teraz pomyśl, dlaczego opinie jest tak mało przez tyle lat gdy Oponeo jest na rynku? Bo większość ludzi już od dawna traktuje zakupy online jako coś normalnego i nie ma potrzeby ani bólu d..y by się produkować pisząc pozytywne opinie. Z negatywnymi jest tak jak ci wyżej napisałem....
btw Naprawdę uważasz, że te komentarze z twojego linku ( 20szt) czy nawet te z mojego ( kilkaset szt) kreują obraz firmy, która w roku pandemicznym miała 1,2 mld zł sprzedaży TTV, 202 mln zł przychodów netto? Jak myślisz, ci wszyscy ludzie , którzy kupili te bilety w 2020 są zadowolenie czy wqrwieni? A ludzie z 2019 a z 2018 i lat wcześniejszych? Gdzie są ich komentarze? Pomyśl to nie boli!
Tak masz rację ta dyskusja nie ma sensu....