Nic nie uważam, bo nie mam podstawowych danych. Nie wiem co Tomek planuje, jakie synergie zajdą między spółkami w portfelu, być może budujemy kompletny biznes. Mają Travelatę, teraz eSKY i IdoBooking.
Kiedyś negowałem inwestycje w WP i Netię, a fajnie na nich zarobili. Jarałem się Gett;em i tureckim Indesem oraz niemickim Windelnem,a okazały się klapami. No może Gett wyjdzie na swoje. Auctionata to żal wspominać nawet, tyle kasy utopionej, a tez byłem pod wrażeniem biznesu. Więc co ma do rzeczy czy tobie czy mnie się inwestycja podoba czy nie?
Napisałem ci prosty post co przy takiej skali ma 30% negatywnych komentarzy z 2700 opinii za ostatnie 4 lata podczas gdy sprzedają dziesiątki tysięcy biletów rocznie! Ile to wychodzi negatywów rocznie? 220? :) :) ;)
Czego nie rozumiesz? No pewnie, że można dyskutować na poziomie, ale do tego musi być jakaś płaszczyzna na której te argumenty mogą się spotkać. Tu takiej nie ma!
Wybacz ale argumenty o januszach nie potrafiących czytać regulaminów sprzedażyi piszących żale w opiniach nt spółki to żadne argumenty!
Tomek to ma niejedno za uszami wg mnie, ale core biznes to zostawiam jemu i wiem, że świetnie daje sobie radę i wykręca średniorocznie niezły IRR