I ja dobrałem dzisiaj kilka tysi. Wygląda na to, że cały akcjonariat z ff to siedzi tu na bankierze. obiektywnie to trzeba poczekać na świeży kapitał, inaczej nie odpali
uciekliśmy na tyg spod spadającej gwiazdy . po tych swieczkach w lutym zaczęliśmy spadać .to jedna z najbardziej wrednych świeczek , która kończy wzrosty . obecna ma biały /zielony/ korpus która bardziej sugeruje walke popytu z podażą z możliwością kontynuacji trendu wzrostowego . powodzenia
Też to widziałem i zastanawiałem się czy ktoś będzie chciał to rozegrać, czy jednak rynek nam coś mówi. Ciekawe jest to, że jest ruch w arkuszu. Dawno nie wdziałem tylu jawnych zleceń na kupno na tej spółce. Wiadomo, że cześć z nich to marzenia naiwnych, ale zawsze to daje do myślenia.
Z niektórych kresek wychodził ten poziom około 0,26. Obiektywnie bez sensu no ale niektórzy muszą po prostu, zes...ją się a dojdą do wsparcia, jak je gdzieś zobaczą. No co zrobisz jak nic nic nie zrobisz... Miejmy nadzieję, że kto się miał spuścić to się spuścił i jazda dalej
Jak siedzę i obserwuję konkretną spółkę to widzę, że to całe AT to można sobie .... Sam dzisiaj dokupiłem 10 tys, nawet trochę ruszyłem wykresem w okolicach 0,27. I co z tego wynika na przyszłość? Kompletnie nic. Te zwały to było w sumie kilka dużych zleceń pkc, poleciało przez cały arkusz. Ktoś się wysypał i tyle, akurat miał potrzebę. No ale wszyscy patrzą na wykres, wyciągają wnioski, mierzą liczą no i tak to działa, czasem