Wszystko odbija, tylko ta perła na minimach. Czego prezes by już nie obiecał to i tak nikt mu nie wierzy. Stracił w zeszłym roku resztki swojej wiarygodności. Zobaczymy czy chociaż SC dadzą radę skończyć w 1 kwartale w co wątpię.
Musisz się rozpędzić przed ścianą. Te brednie na nikogo nie działają. Jesteś żałosny. Choćbyś się tu os ral to prezes jest najlepszym szefem dla tej ekipy. To że sobie postekasz nic nie zmieni. A na pewno nie jego podejścia które mówi - olewaj trolle.
Tacy żałośni ludzie jak ty nie mają życia, są przegrywam i przegrywami pozostaną zawsze.
Najlepszy prezes? W jakiej ty bajce żyjesz??? Obudź się. Powiedz mi co on zrobił dla akcjonariuszy przez te lata??? Spalił pewnie w sumie z kilkanaście milionów nic nie dowożąc.
Szczerze to juz zaczynam tracic cierpliwosc do DD , szczegolnie po uchwaleniu programu motywacyjnego. Oni robia sobie z nas jaja. Czekam na podbitke i czas sie tego pozbyc. Mam nadzieje ze zarobicie ...
Nie wiem, coście się tak czepili tego planu motywacyjnego? Np. na 11bit moim zdaniem jest jeszcze sporo gorszy dla akcjonariuszy, a jakoś fundom i rynkowi to nie przeszkadza.
Może dlatego że tam mają świetny zarząd, robią topowe gry a kurs wzrósł o kilka tysięcy procent. Akcjonariusze mają zaufanie. A tutaj co??? Platynowanie???
Mialem 11bit od 2014 roku od 9 zl. Z mojej perspektywy, z tego jak pamietam, to Zarzad kilkukrotnie uchwalal "malo ambitne" lekko mowiac plany motywacyjne, glownie dla siebie, a potem wysypywal, sukcesywnie zmniejszajac swoj procentowy udział w kapitale. Prezesa Miechowskiego juz tez nie ma w Zarzadzie.
No spoko, maja fajne gry, ale kapitalizacja ponad jest teraz 60 RAZY wieksza. Zachowajmy proporcje. Poza tym tam na razie zyskow za specjalnie nie ma. Musza potwierdzic ze duze oczekiwania sa zasadne xo do nowych gier, ktorych nie znamy.
Bronilem ta spolke od 2017 r , ale juz nie mam zamiaru. Czekam na premiere , podbitke i do widzenia . Mam inne inwestycje na oku , ale nie mam zamiaru spamowac forum . Kilka miesiecy temu zalozylem sie z graczem o kurs DD na koniec roku wzgledem trzech wybranych coinow.
Jezeli ktos posluchal i kupil co wytypowalem to zarobil calkiem sporo.
Jezeli dodatkowo stakowal i otrzymal stakedropy to mogl nawet kupic za to mieszkanie.
Tu bez sensownie trzymam prawie 80k
Niestety, ja też się pożegnałem. Życzę im sukcesu, ale irytuje mnie pasmo niepowodzeń (emisja, prawa do IP, gra planszowa, serial telewizyjny). U mnie się przelała po prostu czara goryczy. Może jak to gruby przeczyta, to uzna, że sentyment już na tyle negatywny, że wam to puści wyzej :)
Nawet makabra zamiast pluc na spolke wieszczyl 2 zl, a wy sie wysypujecie? Niebywale. Sentument na szerokim po odwilzy noworocznej nie pomaga niestety.
Serio wladowales 80k w spółkę której jednym z problemów jest obrót i płynność? Przy takich sumach wychodzenie może być ciężkie i upierdliwe. Teraz do to podbity pod premierę SC2 musisz czekać.
Co do krypto zgadzam się. Ja za stakowanie na DeFi dokładnie SushiSwap się dopiero biorę. Szkoda że olewalem airdropy bo w niektórych przypadkach dawali coiny o wartości nawet 10k dolkow.
Z Airdropow najlepsze byly Ion , Osmosis i Juno z Atom (Cosmos) . Polecam caly Cosmos ecosystem . Wyjde na podbitce , to nie jest tak duzo , poza tym moge sprzedawać po kilka k dziennie. Jedno jest pewne , nie bede juz bronił DD na forum , bo to jakaś popierdółka a nie spolka.