Dnia 2022-01-24 o godz. 17:13 ~N21 napisał(a): > tutaj będzie jedna cyfra docelowo .... 5 zł - 6 zł > oczywista oczywistość - market cap przegrzany o oponad połowę
Przegrzany to tu jest RW. Ale sumuje się wszystko, także szeroki.
Marzenia :) nie przypominam sobie, żeby na gamingowych spółkach market cap nie był przegrzany. Dla mnie analiza takich spółek fundamentalnie nie ma sensu, liczy się to czy wierzysz, ze będzie grzane czy nie.
ja kupuje cały czas od 18....na razie strata ale ta spółka jest niedoszacowana.....Wspomnicie moje słowa w okolicach września....wiem wiem że odległa perspektywa ale we wrześniu zobaczycie co się będzie działo:)
A gdzie są ci ślepcy co tak wychwalali tego prezesika babinia , co przez tyle lat tak się wychwalał ile to kasiory płynie do Blobera , ano płynie ale cena Blobera na dno , bo ta kasiora za bardzo ciężka jest a ten oszust babiniu tylko się chichra z tych frajerów co tak go wychwalają że ma darmowych sponsorów , a cena była ponad 24 złote a napływ tak dużej kasiory spowodował że teraz cena była nawet 14 złoty to gdzie ta kasiora jest ,że taka cena jest teraz akcji i chciałbym żeby to wyjaśnił Prezes jeżeli on wogule jeszcze jest w tym Bloberze .
Dnia 2022-01-25 o godz. 16:25 ~N21 napisał(a): > nic się nie będzie działo, nie strasz nie strrzasz bo się zes.... sz > kolejny przyg ...ł..up > w okolicy reześnia kurs będzie chodził w przedziale 4-6 zł
O czym Ty w ogole piszesz??? Rozumiem że na forum emanujesz odwagą:) 4-6 zł, widziałeś kiedyś raport tej spółki, ich przychody, zysk a przecież największe projekty które mogą bić popularność np Medium o kilkadziesiąt razy....tak SH może się sprzedawać w ogromnych ilościach, a BLOO pracuje nad dwoma takimi tytułami.....ja wiem że we wrzęsniu już mi nie odpiszesz , zmienisz nick itp....taki twoj los trolla:)
A co to się stało czy ten oszust wyjechał babiniu po nową kasiorę żeby płynęła do tego blobcia waszego ? I w nieobecność tego oszusta i złodzieja co tak zapewniał że kasiora płynie strumieniami do blobera a zapewniał nawet w TV, a akcje spadały z 24 złotych do 14 zł a dzisiaj jak oszusta nie ma to akcje poszły jak dawno temu pewnie ciągną ci ślepcy co tak wychwalają tego oszusta .
Dnia 2022-03-24 o godz. 14:51 ~mroczneśredniowiecz napisał(a): > oj i coś nie pykło we strategiiiii > > hi hi hi
No nie mogę, kogo mocze oczy czytają : -) Nie wytrzymał pewnie Medium zgrane do ostatniego piksela. Coś widzę że trzeba łapać za potrfel i kupować akcje znowu. No proszę wprowadzasz kolejnego inwestora co to go ma niby nie być :-) HiHi Hi