Spółka może być już w tym roku warta setki milionów. Na razie jest tylko 30 mln zł kapitalizacji. Inwestorzy jeszcze nie wiedzą o potencjale spółki. Tu jest wielopłaszczyznowy rozwój: płatności, wyryfikacja, odroczona płatność, windykacja vibil, a teraz przejęcie spółki i wejście w krypto i poszerzenie działaności.
Na dziennym w chmurze został 2,3zł opór. Na tygodniowym może pociągnąć a miesięczny ?
Po mojemu 5zł mogłoby być. Jesli nie teraz to kiedy? Za rok, dwa?
Niestety lata w chmurze na dziennym 2,05-2,3zł, na tygodniowym mogłoby odlecieć ? A jak się spojrzy to widać 4 fale eliota a czekamy na 5ta , która powinna wynieść kurs w okolice 5zł?
Może info o tej spółce do przejęcia da impuls? zależy im na kursie czy taniej eemisji? 24 mln zł to minimum 24mln sztuk nowych akcji albo i 50mln ? A gdyby odlecieć z kursem i sprzedać emisję po promocji za 2-3zł sztuka? Nie wiem nie znam się.
Niestety na dziennym nie widać wzrostu , dobrze będzie.jesli 2zł wytrzyma ? Na tygodniowym w każdej chwili mogłoby rosnąć ? Czy ewentualne info o przejęciu da impuls?
Dla mnie wzrosty zaczną się powyżej 3zł po tyle mam. A czy kiedykolwiek to się wydarzy?
Słabo to wygląda , ale oczywiście można było kupić za grosze i byłoby pięknie nawet teraz. Ehh