• Jakie plany dla kursu Autor: ~P2c [78.8.104.*]
    Bo troszkę mnie tu nie było a jak pizgnelo w dół to trzyma się dna i nie chce puścić.
    Widzę kolegów zaklinaczy deszczu też nie ma na forum, invest jakies przemyślenia ?
    Nie żebym cię dosiadał ale chyba kurs potrzebuje wsparcia i już starczy tych spadków.
    W końcu zostawiłem jeszcze parę akcji w portfelu podobnie jak wielu. Pisz co dalej i kiedy +20 ?
  • Re: Jakie plany dla kursu Autor: ~Kosiarz [198.41.242.*]
    Od wielkiej katastrofy invest nie byl chyba widziany. Moze chlop sie jeszcze nie pozbieral.

A z kursem to nie latwy temat teraz. Chyba najwyzsza pora juz aby kto odwazny to zaangazowal sie w kupno i pomogl przeskoczyc 5.60. Bo jak niebawem odwazni sie nie pojawia to moze byc roznie z utrzymaniem 4.70, a wtedy pomyslmy cieplo o nizszych fajnych cenach. Mozna by rzec, ze w tym momencie liczy sie kazda godzina :-) Chyba inne spolki na gamingu sa grane aktualnie.
  • Re: Jakie plany dla kursu Autor: ~P2c [78.8.104.*]
    Zastanawiam się, jeszcze w grze jest czarny łabędź który pewnie powoli teraz zbiera taniej by oddac pożyczone akcje a jak zbierze to pewnie pójdzie info i wtedy możliwe wzrosty. Jeśli tak to trzeba przeczekać i ew. dobrać teraz po niższej cenie. No ale to giełda więc ...
  • Re: Jakie plany dla kursu Autor: ~Kosiarz [162.158.102.*]
    Labedz zrobi jak zrobi. Z tym dobieraniem teraz i przeczekaniem to sliska sprawa. Wielu bylo takich co kupilo niby w niskiej cenie po premierze (6-9pln), a teraz mamy jeszcze nizsza cene i ciekawe czy szczesliwi nabywcy czuja sie dobrze czekajac na ewentualne odbicie. Zazwyczaj jest to strasznie meczacy okres sczegolnie gdy sie przeciaga i konca nie widac. Chyba, ze ktos wie cos czego jeszcze publika sie nie domysla i wie ze nie straci to i pewnie zbiera, ale jezeli kupujacy nie ma jednak komfortu posiadania takiej wiedzy to zasadniczo zgaduje i niewykluczone, ze podzieli los akcjonariuszy popremierowych.
  • Re: Jakie plany dla kursu Autor: ~xd [172.70.230.*]
    a jakie to inne spolki sa grane, gamin lezy?
  • Re: Jakie plany dla kursu Autor: ~Kosiarz [89.66.255.*]
    Nie wiem, awaria monitora, a brak czesci zamiennych przez przerwanie lancucha dostaw. Niedonaprawienia sprzet.
  • Re: Jakie plany dla kursu Autor: ~spaTTTki [172.68.226.*]
    No zgadnijcie jaka przyszłość czeka kurs... spaTTTki!!!!!!!!
  • Re: Jakie plany dla kursu Autor: ~Dyzio [46.187.184.*]
    Dzisiaj info o rekordowej sprzedazy symulatora rewelacja cena 5.xx
  • Re: Jakie plany dla kursu Autor: ~dwa [89.64.86.*]
    Ja tam pakiecik przytuliłem, niech będzie bezpieczny w portfelu
  • Re: Jakie plany dla kursu Autor: ~Gracz [31.60.72.*]
    Ja tam nadal uważam, że spółka jest niedowartościowana, bańka w kasie, bańka, dwie gry w przygotowaniu i 30% udziałów w spółce, która wypuszcza grę, która też coś będzie zarabiać. 15 baniek? Jak już pisałem wcześniej za tyle na gpw są spółki gamingowe które albo nie wypuszczają gier albo robią takie w które nikt nie gra.
    Wychodzi, że sprzedali 27-30 tyś sztuk, czyli 8,5 w trzy dni, 20 w dwa miesiące, jeżeli dodatkowe serwisy wpłyną na sprzedaż to za miesiąc zwrot, jak nie to 10 tyś miesięcznie przy założeniu dotychczasowej sprzedaży. Codzienni gra średnio 70 graczy, jest 5300 aktywnych graczy czyli grali w przeciągu 2 tygodni i tendencja jest zwyżkowa. Na top seller w okolicach 1000 miejsca. To nic nawet porównując do Prisona jest słabo no ale cóż, z czegoś trzeba się cieszyć.
  • Re: Jakie plany dla kursu Autor: ~Invest [37.47.93.*]
    Ja obstawiam że sprzedali 25 tys, tylko marża poszła w górę i jest teraz około 29 zł od sztuki. Do kapitalizacji już się nie odnoszę bo zaraz mi ktoś znowu napisze że naganiam, a tak naprawdę wszyscy myśleli że wyjdzie lepiej, co widać po kursie. Jestem tu na długo więc czekam dalej cierpliwie
  • Re: Jakie plany dla kursu Autor: ~Gracz [31.60.72.*]
    Ale cierpliwości, kolejna gra w tle, znowu zacznie się podbijanie w okolice 20zl, pytanie tylko o zaufanie do gamingu, czy inwestorzy uwierzą w obietnice? Czy te kilka nieudanych premier, debiutów-niewypałów nie wpłynie na całą branżę.
[x]
P2CHILL 1,71% 2,38 2026-05-22 16:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.