• Kierunek 2+ zł Autor: ~makabrra [193.218.151.*]
    Abstrahując od analiz newsów, tego czy prezes wbija platynę itd, a patrząc czysto technicznie na wykres DDI.
    Na plus:
    - dno zostało uklepane na 1,52zł, po czym nastąpiło odbicie
    - trend silny czy to na dziennym czy niższych interwałach czasowych (RSI oraz MACD), przebicie średniej kroczącej EMA 20
    - aktualnie walka z linią oporu (czerwona linia) wyznaczoną od czasów COVIDa z 12 Marca 2020, która moim zdaniem została już przebita, zamknięcie dziennej świecy z ostatniej sesji ponad nią.
    - aktualnie do pokonania kilka lokalnych oporów z którymi raczej nie będzie problemu.
    - ogółem long w stronę 2+zł i tam walka z najważniejszym oporem (niebieska linia)

Na minus:
    - wzrosty robione na małych obrotach

https://www.tradingview.com/x/Eg49wrbS/
  • Re: Kierunek 2+ zł Autor: ~Gracz [31.183.232.*]
    Nie wierzę, makabra napisał pozytywnie o ddi i do tego składnią jak człowiek... trzeba to wyryć w jakimś kamieniu.
  • Re: Kierunek 2+ zł Autor: ~Niewidomy [89.71.82.*]
    Kupił tanio ile mógł teraz prze na wzrosty ...
  • Re: Kierunek 2+ zł Autor: ~makabrra [193.218.151.*]
    Do Twojej świadomości, nie posiadam akcji tej spółki, dawno temu pozbyłem się ich na szczęście bez straty. Ogółem stronie od GPW/NC, siedzę jedynie w CD Projekt aktualnie jeżeli chodzi o polskie giełdy. A na DDI zaglądam z sentymentu od czasu do czasu.
  • Re: Kierunek 2+ zł Autor: ~Polonista [188.147.38.*]
    Przez całe życie się nie nauczyłeś że mówi się "do twojej wiadomości"... Nieźle trollu z systementem do trollowania.
    Raz na 5 lat coś konkretnego powiedziałeś, ale to nic nie zmienia. Trollem pozostaniesz.
[x]
DDISTANCE -11,27% 0,13 2025-06-03 11:04:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.