Abstrahując od analiz newsów, tego czy prezes wbija platynę itd, a patrząc czysto technicznie na wykres DDI. Na plus: - dno zostało uklepane na 1,52zł, po czym nastąpiło odbicie - trend silny czy to na dziennym czy niższych interwałach czasowych (RSI oraz MACD), przebicie średniej kroczącej EMA 20 - aktualnie walka z linią oporu (czerwona linia) wyznaczoną od czasów COVIDa z 12 Marca 2020, która moim zdaniem została już przebita, zamknięcie dziennej świecy z ostatniej sesji ponad nią. - aktualnie do pokonania kilka lokalnych oporów z którymi raczej nie będzie problemu. - ogółem long w stronę 2+zł i tam walka z najważniejszym oporem (niebieska linia)
Do Twojej świadomości, nie posiadam akcji tej spółki, dawno temu pozbyłem się ich na szczęście bez straty. Ogółem stronie od GPW/NC, siedzę jedynie w CD Projekt aktualnie jeżeli chodzi o polskie giełdy. A na DDI zaglądam z sentymentu od czasu do czasu.
Przez całe życie się nie nauczyłeś że mówi się "do twojej wiadomości"... Nieźle trollu z systementem do trollowania.
Raz na 5 lat coś konkretnego powiedziałeś, ale to nic nie zmienia. Trollem pozostaniesz.