To rozumiem, sprzedanych 30000 gier w niespełna miesiąc, łącznie 130k do końca roku a gdzie jeszcze wersja konsolowa i dodatki,które planują. Powiem tak, posiadam taka sama ilość akcji Madmind i Drago i intuicją poparta stanem faktycznym pozwala mi zakładać ,że to właśnie Madmind może okazać się czarnym koniem. Tyle się mówi o Drago ale oni póki co nie dotrzymują terminów, złamali lock-up i zupełnie nie dbają o akcjonariuszy(żadnych podsumowan sprzedażowych itd). Newslettery od Madmind to perełka, czarno na białym jest wszystko pokazane bez żadnych domysłów i spekulacji, wiem co mówię bo miałem trochę spółek gamingowych i mam porównanie, chociażby nieszczesny Art Games (poniżej wszelkiej krytyki). Teraz tylko czekać na ogłoszenie daty Void Slayer i wersji konsolowej Succubus i reszty projektów. A trolle niech zakłamują rzeczywistosc i żyją w swoim abstrakcyjnym swiecie.
Ilość sprzedanych egzemplarzy gry (STEAM + GOG) 101208 Całościowy przychód ze sprzedaży gry wraz z DLC (STEAM + GOG) 3 864 959,00 zł od tego czasu sprzedali 30 tysięcy egzemplarzy gry :) wiec juz chyba bańka zysku zachowując proporcje
Piszcie co chcecie , ta spółka to perła , dawno na grajdole nie spotkałem się z tak dobra komunikacja z rynkiem oraz konsekwentnym dowożeniem obietnic , wycena 100 mln lub wyżej jest tutaj tylko kwestia czasu , tymczasem czekamy na premierę Void Slayer oraz Succubuss na konsole . Brawa dla zarządu
Hej, bardzo dobre informacje, gra ma długi ogon sprzedażowy, świetny pomysł by wykorzystać ficzery do różnych gier co znacząco ograniczy koszty i zasoby ludzkie. Jestem pod wrażeniem tej spółki, mają wszystko przemyślane i poukładane. Oby tak dalej. Pozdrawiam.