Zrobiliśmy retest ostatnich stref podażowych. Jak wybijamy według stref Squabera 41.18-41.92 to mamy strefę wsparcia na tych poziomach. Na koniec nie chciało spadać, miałem zlecenia lekko powyżej 40, co oznacza że powinno rosnąć.
Mam nadzieję, że chodzisz w czystych butach. A przy okazji potwierdziłeś moją ocenę sytuacji. Ciekawe jak długo będą te okazje i na jakim pułapie bedziemy w 24.01.2023?
Ja nie prowadzę osobistyk wycieczek, tylko odpowiadam na osobiste wycieczki innych. Nie jestem arogancki, mam po prostu 100% skuteczność w każdej progozie dot. tej spółki, które pisze od chyba 2 lat.
Spokojnie, twoj poziomu tzw "bruku" raczej ciezko jest przebic. Specjalnie dla ciebie jest kilka bledoow ortograficznych w tym zdaniu, zebys mial co analizowac przez nastepne tygodnie.
Witajcie!
To może xxx napisz jaka Twoim zdaniem będzie sytuacja w najbliższym przedziale czasowym dajmy na to 3m-ce. Wtedy jeśli jesteś na tyle dobry utrzesz nosa krytykującym Twoje wpisy,sam chętnie przeczytam Twoje opinie,wnioski czy analizy.
Osobiście wczoraj znów dokupiłem i myślę że jest oczywiście jeszcze miejsce na spadek ale o tym zadecyduje rynek.
Wszystko zależy od ogólnej sytuacji na rynku, moim zdaniem ona nie jest dobra. W dłuższej perspektywie (paru lat) obecna cena jest b.atrakcyjna, ale nie ma też w tak bliskim horyzoncie jak 3 m-ce bodźców do wzrostów - nawet, gdyby giełda powróciła do hossy. Z pewnością nie będzie tu żadnej wielkiej hossy w najblizszych miesiącach. Korekta wzrostowa? Możliwe, ale zobaczymy jak zachowa się szeroki rynek. Mam raczej niezbyt dobre przeczucia.
Chlopcze xx czy tez xxx, free advice. Zglos sie może na badania i leczenie u specjalistow z drewnicy. Znajda na pewno rozwiazanie dla wszystkich twoich problemow. Tam w zaciszu i spokoju zamknietego zakladu leczniczego, bedziesz jeszcze skuteczniejszy w swoich prognozach co do zachowania OAT. Bedziesz tez mial godne audytorium w sam raz na twoim poziomie.
Ech, dzieciaki, jeden pisze o Kubusiu Puchatku, drugi o intelekcie skorek po bananach, czy lizaniu butow. Czy na oddziale nie macie tam dobrego lekarza, zeby was uspokoil? Tu jest watek OAT, a nie piaskownica.
Nie sądziłem pół roku temu, że średnia cena zakupu akcji spadnie mi poniżej 40 zł. Każde mocniejsze szarpnięcie kursu w górę i laptop sam podskoczy z wrażenia nawet na stand off. Pewnie zwróciliście uwagę na niektóre spółki z sektora gaming. Kapitalizacje 2-5 mld na produkcji sztucznych rybek i innych tam postaci. Co tu się stanie jeśli ogłoszony zostanie realny wpływ na daną jednostkę chorobową!