I ja też jestem słupem , nie mam wielkiej wiary ale sobie podbieram najwyżej oddam w wezwaniu jak nic się nie stanie , jakie ryzyko ? Do tego dołożę się do walnego . Myślę że dużo osób myśli tak samo wiec skończcie te głupie naiwne dyrdymaly że to GI skupuje na słupy. Słupy to wy macie w głowie doszukując się wszędzie spisków nie znając realiow ....
już nie róbcie z siebie takich urabura:), ja nie troluje, ale tak to wygląda, nawiasem, sam dokupiłem do tego co mam z niższa średnia od wezwania, więc jak nic nie wyjdzie to najwyżej oddam bez zysku, ale kto to sprzedaje?????, kto blokuje, najpierw 1,2 teraz 1,5?, kto miał spory pakiet jak nie Misko???, proszę bardzo słucham wszechwiedzacych, niom....:) a co jak ten gość popuści pod koniec? a na jakiej podstawie twierdzicie, że GI na słukach nie zbiera? a co było poprzednim razem, wielu sypało jak opętani i dziwnym trafem ktoś brał i jeszcze zaniżał kurs i zebrał sporo, teraz wiedza, że musza szarpnąć kursem ponad 1,45 by zebrać swoje i to robia, a to i tak im wyjdzie taniej niż by mieli wszystkim podnieść np do 2..., psia kość :(
Zlecenie WUJ tylko dla inwestorów z grubym portfelem Inna ważna zmiana dotyczy popularnych zleceń WUJ (warunek wielkości ujawnianej). Dodany został warunek minimalnej wielkości zlecenia wynoszący aż 50 tys. zł. Na polskie warunki to wysoki limit, który w praktyce wyklucza 95 proc. drobnych inwestorów. Oprócz tego władze GPW dodały ograniczenie co do wielkości wolumenu pojedynczego zlecenia. W przypadku akcji nie może on przekraczać 2 proc. wszystkich akcji wprowadzonych do obrotu.
wiadomo ze to ktos kto ma duzo :) ale przesypywanie z wora do wora z ryzykiem że ktoś podbierze tez trzeba wziąć pod uwagę nie musi to być Pan M. aczkolwiek może
Miśka taka cena nie interesuje...no chyba że jeszcze dokupuje. Jest taki jeden, co ma jeszcze trochę resztek i pewnie wywala bo mu się grunt pod nogami pali.
Panowie jaka znów tam gruba ryba!!! Ile dziś akcji poszło trochę ponad 100k nie wiem ile jeszcze tam tego ma, w sumie to wiem że niewiele bo moje 50k na fixingu dla sprawdzenia po 1.51 już by pokonało tego sypacza po 1.5, grube ryby to mają po kilka wysokie kilkaset tysięcy albo kilka milionów, takich zawodników po 100-200tys akcji może być przecież sporo, sami przecież chwalicie się że tacy są wśród nas i bardzo dobrze. Dobierać i widzimy się na walnym
I jeszcze jedno samo GI nie może teraz kupować akcji i nie kupuje i nie ma żadnych słupów bo ja też kupowałem przez kilka dni i żadne tam przewalanie z wora do wora i slupy nie istnieją
Kocie kofamny skąd się zerwaleś, śmiesznie się odzywasz, ,,pisałem,, a niby to kim ty jesteś że raczyłeś przemówić ludzkim głosem, a ten monopol na jedną prawdę to po kim odziedziczyłeś, po Pinokiu