• Dziękuję! Autor: foratan [5.173.121.*]
    (...)Dziękuję za wspieranie naszej Spółki Waszym kapitałem (...)

Dziękuję i życzę Państwu sukcesów w nadchodzącym 2022 roku!

Z poważaniem
    Jacek Dziedzic
    Prezes Zarządu

50 mln zł - zakład w Astanie i nieistniejąca linia DMC,
    4 mln zł - szwagierki prezesa zarządu Jacka Dziedzica - Jolanta Sidzina Bokun i Agnieszka Bokun, m.in. za strategie "rozwoju",
    kilkanaście milionów złotych - odpisy z tytułu wymian krzyżowych,
    niezliczone dotychczas przez nikogo wynagrodzenia za ... nie wiadomo co - Zbigniew Bokun, pozostali członkowie rodziny, rady ... nierady i inne posady...

Również dziekuję prezesowi Jackowi Dziedzicowi, że roztwonił moje pieniądze!
  • Re: Dziękuję! Autor: ~Andrzej [31.183.137.*]
    Czyli fortepianku zostałeś wydymany! A byłeś moim guru i idolem. Wierzyłem w ciebie. Robiłem jak kazałeś. Teraz został tylko ból. Wiesz gdzie. Żegnaj mój kochany jasnowidzu. Ale dziura boli. Finansowa też.
  • Re: Dziękuję! Autor: ~grubaKaśkaKa [89.64.40.*]
    (...)Dziękuję za wspieranie naszej Spółki Waszym kapitałem (...)

halo dożywotni prezes pisał to do najbliższej rodziny. Nie do was akcjonariuszy mniejszościowych czyli "psów szczekających na karawanę "

w 2022 rodzinka na pewno wymyśli jakąś strategię żeby wypłacić z kasy kilka milionów.
  • Re: Dziękuję! Autor: foratan [5.173.97.*]
    Dnia 2022-01-05 o godz. 09:18 ~grubaKaśkaKa napisał(a):
    > (...)Dziękuję za wspieranie naszej Spółki Waszym kapitałem (...)
    >
    > halo dożywotni prezes pisał to do najbliższej rodziny. Nie do was akcjonariuszy mniejszościowych czyli "psów szczekających na karawanę "
    >
    > w 2022 rodzinka na pewno wymyśli jakąś strategię żeby wypłacić z kasy kilka milionów.

Nie. Zwróć uwagę na ciekawą, dającą do myślenia konstrukcję: Nasza spółka, wasz kapitał. Spółka rodzinki, tylko i wyłącznie. Chcąc nie chcąc napisał to co myśli i jak jest.
  • Re: Dziękuję! Autor: ~grubaKaśkaKa [89.64.40.*]
    Dnia 2022-01-05 o godz. 10:03 foratan napisał(a):

> Nie. Zwróć uwagę na ciekawą, dającą do myślenia konstrukcję: Nasza spółka, wasz kapitał. Spółka rodzinki, tylko i wyłącznie. Chcąc nie chcąc napisał to co myśli i jak jest.

Dnia 2022-01-05 o godz. 10:03 foratan napisał(a):

> > w 2022 rodzinka na pewno wymyśli jakąś strategię żeby wypłacić z kasy kilka milionów.
    >
    > Nie. Zwróć uwagę na ciekawą, dającą do myślenia konstrukcję: Nasza spółka, wasz kapitał. Spółka rodzinki, tylko i wyłącznie. Chcąc nie chcąc napisał to co myśli i jak jest.

to by podkreśliło podłą arogancję wobec akcjonariuszy.
    wrrr

[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.