• Wspólny mianownik scettino/J23 i SNW? Autor: ~Zielony [188.147.101.*]
    To i to niedowartościowane.
  • Re: Wspólny mianownik scettino/J23 i SNW? Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2021-12-31 o godz. 18:45 ~Zielony napisał(a):
    > To i to niedowartościowane.

Nowy rok, nowe wyzwania i oby nowe maksima na kursie Sanka :-).
  • Re: Wspólny mianownik scettino/J23 i SNW? Autor: ~J-23 [83.28.217.*]
    Dnia 2021-12-31 o godz. 18:45 ~Zielony napisał(a):
    > To i to niedowartościowane.

Ja się ABSOLUTnie NIE czuję się j.w. niedowartościowanym, nie wiem jak inne wg cempusia 146 wcieleń MAESTRO&AZOPA,... ale na pewno ten snw jest jeszcze mocno przewartościowany,.... nie raz pisałem o powrocie do BAZY okolice 40 gr

Tak jak wam pisałem jeszcze w starym roku 2021 lepiej było to sprzedać i wejść chociażby w ten "wychwalany" przez cempka COAL Energy dziś znów jakieś 10 - 15% do góry , a na snw ,.......
  • Re: Wspólny mianownik scettino/J23 i SNW? Autor: cmpunk [31.61.228.*]
    Dnia 2022-01-03 o godz. 13:59 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2021-12-31 o godz. 18:45 ~Zielony napisał(a):
    > > To i to niedowartościowane.
    >
    > Ja się ABSOLUTnie NIE czuję się j.w. niedowartościowanym, nie wiem jak inne wg cempusia 146 wcieleń MAESTRO&AZOPA,... ale na pewno ten snw jest jeszcze mocno przewartościowany,.... nie raz pisałem o powrocie do BAZY okolice 40 gr
    >
    > Tak jak wam pisałem jeszcze w starym roku 2021 lepiej było to sprzedać i wejść chociażby w ten "wychwalany" przez cempka COAL Energy dziś znów jakieś 10 - 15% do góry , a na snw ,.......

Nie martw się ani o Sanwil, ani o Coal :-). A niedowartościowany jesteś na maksa i nie trzeba specjalisty, żeby to stwierdzić :-).
  • Re: Wspólny mianownik scettino/J23 i SNW? Autor: ~J-23 [83.28.217.*]
    Dnia 2022-01-03 o godz. 14:32 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2022-01-03 o godz. 13:59 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2021-12-31 o godz. 18:45 ~Zielony napisał(a):
    > > > To i to niedowartościowane.
    > >
    > > Ja się ABSOLUTnie NIE czuję się j.w. niedowartościowanym, nie wiem jak inne wg cempusia 146 wcieleń MAESTRO&AZOPA,... ale na pewno ten snw jest jeszcze mocno przewartościowany,.... nie raz pisałem o powrocie do BAZY okolice 40 gr
    > >
    > > Tak jak wam pisałem jeszcze w starym roku 2021 lepiej było to sprzedać i wejść chociażby w ten "wychwalany" przez cempka COAL Energy dziś znów jakieś 10 - 15% do góry , a na snw ,.......
    >
    > Nie martw się ani o Sanwil, ani o Coal :-). A niedowartościowany jesteś na maksa i nie trzeba specjalisty, żeby to stwierdzić :-).

ty za to jesteś mocno przewartościowany jak ten snw ,... przynajmniej takie masz o sobie mniemanie ,.....
    mogłeś to (snw) wywalić po 5,xx jak ja i inni ci doradzali , a teraz masz 1/3 ceny i się cieszysz ,... specjalista tobie nie jest potrzebny WCALE ,.... - każdy pensjonariusz oddziału zamkniętego myśli (jak może) podobnie .
    Dnia 2022-01-03 o godz. 14:50 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-01-03 o godz. 14:32 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2022-01-03 o godz. 13:59 ~J-23 napisał(a):
    > > > Dnia 2021-12-31 o godz. 18:45 ~Zielony napisał(a):
    > > > > To i to niedowartościowane.
    > > >
    > > > Ja się ABSOLUTnie NIE czuję się j.w. niedowartościowanym, nie wiem jak inne wg cempusia 146 wcieleń MAESTRO&AZOPA,... ale na pewno ten snw jest jeszcze mocno przewartościowany,.... nie raz pisałem o powrocie do BAZY okolice 40 gr
    > > >
    > > > Tak jak wam pisałem jeszcze w starym roku 2021 lepiej było to sprzedać i wejść chociażby w ten "wychwalany" przez cempka COAL Energy dziś znów jakieś 10 - 15% do góry , a na snw ,.......
    > >
    > > Nie martw się ani o Sanwil, ani o Coal :-). A niedowartościowany jesteś na maksa i nie trzeba specjalisty, żeby to stwierdzić :-).
    >
    > ty za to jesteś mocno przewartościowany jak ten snw ,... przynajmniej takie masz o sobie mniemanie ,.....
    > mogłeś to (snw) wywalić po 5,xx jak ja i inni ci doradzali , a teraz masz 1/3 ceny i się cieszysz ,... specjalista tobie nie jest potrzebny WCALE ,.... - każdy pensjonariusz oddziału zamkniętego myśli (jak może) podobnie .

Scettinusiu. Oddam akcje po wyższej cenie, niż 5,xx, więc się dowartościowuj dalej, może sobie coś powiększ? :-D
  • Re: Wspólny mianownik scettino/J23 i SNW? Autor: ~J-23 [31.61.237.*]
    Dnia 2022-01-03 o godz. 15:54 cmpunk napisał(a):
    > > ty za to jesteś mocno przewartościowany jak ten snw ,... przynajmniej takie masz o sobie mniemanie ,.....
    > > mogłeś to (snw) wywalić po 5,xx jak ja i inni ci doradzali , a teraz masz 1/3 ceny i się cieszysz ,... specjalista tobie nie jest potrzebny WCALE ,.... - każdy pensjonariusz oddziału zamkniętego myśli (jak może) podobnie .
    >
    > Scettinusiu. Oddam akcje po wyższej cenie, niż 5,xx, więc się dowartościowuj dalej, może sobie coś powiększ? :-D

Juz ktoś tu o tym wspominał , że tobie nie zaszkodziło by powiększenie ewentualnie przeszczep ,....mózgu

Dnia 2022-01-03 o godz. 17:24 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-01-03 o godz. 15:54 cmpunk napisał(a):
    > > > ty za to jesteś mocno przewartościowany jak ten snw ,... przynajmniej takie masz o sobie mniemanie ,.....
    > > > mogłeś to (snw) wywalić po 5,xx jak ja i inni ci doradzali , a teraz masz 1/3 ceny i się cieszysz ,... specjalista tobie nie jest potrzebny WCALE ,.... - każdy pensjonariusz oddziału zamkniętego myśli (jak może) podobnie .
    > >
    > > Scettinusiu. Oddam akcje po wyższej cenie, niż 5,xx, więc się dowartościowuj dalej, może sobie coś powiększ? :-D
    >
    > Juz ktoś tu o tym wspominał , że tobie nie zaszkodziło by powiększenie ewentualnie przeszczep ,....mózgu
    >

Za to ty masz mózg w gatkach. Tam co najwyżej pompeczka próżniowa pomoże :-).
  • Re: Wspólny mianownik scettino/J23 i SNW? Autor: mroz [77.87.2.*]
    Panowie zakończcie proszę te przepychanki jak w piaskownicy jest nowy rok 2022, to będzie rok tego ście.r.w.a :)
  • Re: Wspólny mianownik scettino/J23 i SNW? Autor: ~J-23 [31.61.237.*]
    Dnia 2022-01-03 o godz. 17:50 cmpunk napisał(a):
    > > > Scettinusiu. Oddam akcje po wyższej cenie, niż 5,xx, więc się dowartościowuj dalej, może sobie coś powiększ? :-D
    > >
    > > Juz ktoś tu o tym wspominał , że tobie nie zaszkodziło by powiększenie ewentualnie przeszczep ,....mózgu
    > >
    >
    > Za to ty masz mózg w gatkach. Tam co najwyżej pompeczka próżniowa pomoże :-).

Niech sami forumowicze zdecydują czyj mózg pracuje lepiej ,....???
    Ja sprzedałem po 5,xx i teraz bez problemu mogę odkupić 3 x tyle akcji co sprzedałem , a ty trzymasz , trzymasz , trzymasz , ...
    może weź coś na 'rozluźnienie" ,... tematy WC - twoje ulubione !!!

Ps.
    a na Sferii prawdziwa "tragedia" juz mam 75% do przodu i może oddam ze 100% zyskiem , nie śpieszy mi sie i nie pisz o kebabie i suchej bułce

Dobrze scett, sucha bułka i kebab będzie zapita prytą, żebyś się ne zadławił :-).
    Mogłeś też kupić dziś Coal :-).
[x]
SANWIL -2,05% 1,43 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.