Dnia 2022-01-03 o godz. 14:50 ~J-23 napisał(a):
> Dnia 2022-01-03 o godz. 14:32 cmpunk napisał(a):
> > Dnia 2022-01-03 o godz. 13:59 ~J-23 napisał(a):
> > > Dnia 2021-12-31 o godz. 18:45 ~Zielony napisał(a):
> > > > To i to niedowartościowane.
> > >
> > > Ja się ABSOLUTnie NIE czuję się j.w. niedowartościowanym, nie wiem jak inne wg cempusia 146 wcieleń MAESTRO&AZOPA,... ale na pewno ten snw jest jeszcze mocno przewartościowany,.... nie raz pisałem o powrocie do BAZY okolice 40 gr
> > >
> > > Tak jak wam pisałem jeszcze w starym roku 2021 lepiej było to sprzedać i wejść chociażby w ten "wychwalany" przez cempka COAL Energy dziś znów jakieś 10 - 15% do góry , a na snw ,.......
> >
> > Nie martw się ani o Sanwil, ani o Coal :-). A niedowartościowany jesteś na maksa i nie trzeba specjalisty, żeby to stwierdzić :-).
>
> ty za to jesteś mocno przewartościowany jak ten snw ,... przynajmniej takie masz o sobie mniemanie ,.....
> mogłeś to (snw) wywalić po 5,xx jak ja i inni ci doradzali , a teraz masz 1/3 ceny i się cieszysz ,... specjalista tobie nie jest potrzebny WCALE ,.... - każdy pensjonariusz oddziału zamkniętego myśli (jak może) podobnie .
Scettinusiu. Oddam akcje po wyższej cenie, niż 5,xx, więc się dowartościowuj dalej, może sobie coś powiększ? :-D