• aby akcjonariat Autor: ~sznur [46.134.46.*]
    W 2022 miał jaja. Teraz pijcie szampany i gorzałki . Tu nie można udawać , tu trzeba w "mordę dać " . Zdrowia i od wakacji bez covidu. Gdynia więcej agresji , z pełnymi wyrazami szacunku. dla stowarzyszenia. Ja mogę mieć tego "gufna" po sufit tylko muszę mieć cel . Wiara nie udawanie. Tak jak z kobietami. One nie lubią pozorantów. . Twarda dzida. pozdrawiam.
  • Re: aby akcjonariat Autor: ~Myślący [85.221.151.*]
    W nowym 2022 roku wszystkim forumowiczom a szczególnie kolegom, którzy byli ze mną na Walnym w Katowicach dużo zdrowia i powodzenia w inwestycjach na GPW. Niech ten rok będzie przełomowy dla Fasinga. Popieram aktywne działania Stowarzyszenia, już niedługo ruszamy z walką.
  • Re: aby akcjonariat Autor: ~Sznur [46.134.81.*]
    Musimy ( musicie ) być jak rottweiler, nie jak piesek kanapowy , łasy na głaskanie. Panie Bik ponieważ dominacja nieaktualna , niech Pan przeliczy korzyści notowań 40 zł. Pozdrawiam
  • Re: aby akcjonariat Autor: ~Sznur [46.134.69.*]
    Fasing w grupie Famur.????????
  • Re: aby akcjonariat Autor: ~Dziadek [89.73.56.*]
    Skąd ta hipoteza?
  • Re: aby akcjonariat Autor: ~Sznur [46.134.118.*]
    Chciałem jeszcze dodać , że najlepszym kabaretem w Polsce jest Hrabi. Ale Biki pewnie lubią Monty Pythona. Co widzimy w podejściu do obecności spółki na giełdzie. Nie chcą dać dywidendy, skupić tanio się nie da więc kabaret trwa........oby mąrych kroków.
    Po walnym , chwała tym co brali udział ( ja nie ) i podstawowym sukcesie ...jesteśmy na GPW. Potrzebna jest nowa taktyka . Może sprzedaż naszych akcji do 20 % funduszowi. Oni mają wtedy RN . Sami tego nie osiągniemy, chociażby wybór do RN. Może inne propozycje , bo na razie akcjonariat po norach siedzi. Bez urazy tak robicie.
    ..
  • Re: aby akcjonariat Autor: ~Max [46.205.146.*]
    Kurde co za spółka , sytuacja rynkowa sprzyja tej spółce a kurs w czarnej d….
  • Re: aby akcjonariat Autor: ~pol [141.101.96.*]
    Dnia 2022-01-18 o godz. 11:25 ~Max napisał(a):
    > Kurde co za spółka , sytuacja rynkowa sprzyja tej spółce a kurs w czarnej d….

To nie spółka.
    To taka giełda - szulernia, Tu się gra w " trzy karty "
    Zasadnicze pytania- Co robi zarząd tej giełdy ?
    Co robi KNF ,dlaczego nie reaguje ?
    Kraj mafijny !!!

Art.286 kk. Udowodnić musisz. Są spółki, gdzie koszty zarządu to 3/4 kosztów spółki. Zgodnie z polskim prawem. Np. Spółka zarabia rocznie 100 tys zł , a zarządzanie kosztuje 7 mln. Biki po swojemu rozumieją działanie spółki giełdowej. Kasa z emisji .....Tak....a potem wypad z precedensem dywidendy. Z Fasingu wydzielili Moj i po raz kolejny uplasowali część spółki na giełdzie. Czarnecki był prekursorem podwójnej sprzedaży tego samego
    Dlaczego taniej spółki nikt nie kupuje. Łącznie z Bikami. Moja teoria to mega brak płynności. Akcjonariusze obrażeni kwotą wezwania nawet taniej nie kupują. Ja mam swój plan , ale powielenie go nie da mi przewidywanych zysków. Wy akcjonariusze .......chyba jesteście do porzarcia z waszą stratą przy wadzej mentalności przetrwalnika.
  • Re: aby akcjonariat Autor: bartoszw1973 [89.73.56.*]
    Zamiast pytać coś zrób a konkretnie dołącz do porozumienia bo z tego co piszesz masz odpowiedni pakiet. A czas na zadawanie pytań będzie w czerwcu na WZA.
    Pzdr
[x]
FASING -0,79% 12,60 2025-10-06 16:05:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.