• Czy to ma szanse na powrót 3 zł to jest 100% Autor: ~Bankrut [80.238.118.*]
    Jw tyle kasy utopione
  • Re: Czy to ma szanse na powrót 3 zł to jest 100% Autor: ~J-23 [31.61.229.*]
    Dnia 2021-12-30 o godz. 20:46 ~Bankrut napisał(a):
    > Jw tyle kasy utopione

Zaraz tu głos zabierze nijaki cempuś (cmpunk) u niego ZAWSZE są i będą szanse ,...
    nawet dziś już coś przebąkiwał o wzrostach na Coal Energy i ,... zapowiadał , że niedługo tak będzie na holdzie snw

A tak poważnie ,....
    Nie należy się więcej łudzić i lepiej zarabiać j.w np. na COAL Energy
  • Re: Czy to ma szanse na powrót 3 zł to jest 100% Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2021-12-30 o godz. 21:10 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2021-12-30 o godz. 20:46 ~Bankrut napisał(a):
    > > Jw tyle kasy utopione
    >
    > Zaraz tu głos zabierze nijaki cempuś (cmpunk) u niego ZAWSZE są i będą szanse ,...
    > nawet dziś już coś przebąkiwał o wzrostach na Coal Energy i ,... zapowiadał , że niedługo tak będzie na holdzie snw
    >
    > A tak poważnie ,....
    > Nie należy się więcej łudzić i lepiej zarabiać j.w np. na COAL Energy

Oby ci z nowym rokiem odcięli internet, tego serdecznie życzę, żebyś bidoku błagał sąsiada o hasło i login do wifi :-D.
  • Re: Czy to ma szanse na powrót 3 zł to jest 100% Autor: ~J-23 [31.61.232.*]
    Coraz bardziej wierzę w te 3 zet* na snw , po prawie 1,5 miesiąca kurs b/z a nawet lekko do góry +1,26% ,.... dno już świetnie udeptane !!!!
    Bankrut [80.238.118.*] 2021-12-30 20:46
    Opublikowano przy kursie:  1,59 zł , zmiana od tamtej pory: 1,26%

------------------------------
    * dość żartów , oczywiście 3 zet za 3 akcje

• Re: Czy to ma szanse na powrót 3 zł to jest 100% Autor: cmpunk [*]
    Dnia 2022-02-07 o godz. 22:58 ~J-23 napisał(a):
    > Coraz bardziej wierzę w te 3 zet* na snw , po prawie 1,5 miesiąca kurs b/z a nawet lekko do góry +1,26% ,.... dno już świetnie udeptane !!!!
    > Bankrut [80.238.118.*] 2021-12-30 20:46
    > Opublikowano przy kursie:  1,59 zł , zmiana od tamtej pory: 1,26%
    >
    > ------------------------------
    > * dość żartów , oczywiście 3 zet za 3 akcje
    >

Absolutnie się zgadzam. Sferanet tam właśnie zmierza, a pewnie też niżej :-).
  • Re: Czy to ma szanse na powrót 3 zł to jest 100% Autor: ~J-23 [31.61.236.*]
    Dnia 2022-02-08 o godz. 08:17 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2022-02-07 o godz. 22:58 ~J-23 napisał(a):
    > > Coraz bardziej wierzę w te 3 zet* na snw , po prawie 1,5 miesiąca kurs b/z a nawet lekko do góry +1,26% ,.... dno już świetnie udeptane !!!!
    > > Bankrut [80.238.118.*] 2021-12-30 20:46
    > > Opublikowano przy kursie:  1,59 zł , zmiana od tamtej pory: 1,26%
    > >
    > > ------------------------------
    > > * dość żartów , oczywiście 3 zet za 3 akcje
    > >
    >
    > Absolutnie się zgadzam. Sferanet tam właśnie zmierza, a pewnie też niżej :-).

cemp ,
    przestań się zamartwiać o SferaNET , lepiej "pomóż" Bollo razem z 'zielonym' (bo przecież jest tanio) i zbierajcie "walory" holdu snw
  • Re: Czy to ma szanse na powrót 3 zł to jest 100% Autor: ~J-23 [31.61.236.*]
    Dnia 2022-02-08 o godz. 08:17 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2022-02-07 o godz. 22:58 ~J-23 napisał(a):
    > > Coraz bardziej wierzę w te 3 zet* na snw , po prawie 1,5 miesiąca kurs b/z a nawet lekko do góry +1,26% ,.... dno już świetnie udeptane !!!!
    > > Bankrut [80.238.118.*] 2021-12-30 20:46
    > > Opublikowano przy kursie:  1,59 zł , zmiana od tamtej pory: 1,26%
    > >
    > > ------------------------------
    > > * dość żartów , oczywiście 3 zet za 3 akcje
    > >
    >
    > Absolutnie się zgadzam. Sferanet tam właśnie zmierza, a pewnie też niżej :-).

cemp ,
    przestań się zamartwiać o SferaNET , lepiej "pomóż" Bollo razem z 'zielonym' (bo przecież jest tanio) i zbierajcie "walory" holdu snw
  • Re: Czy to ma szanse na powrót 3 zł to jest 100% Autor: cmpunk [31.61.225.*]
    Dnia 2022-02-08 o godz. 09:10 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-02-08 o godz. 08:17 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2022-02-07 o godz. 22:58 ~J-23 napisał(a):
    > > > Coraz bardziej wierzę w te 3 zet* na snw , po prawie 1,5 miesiąca kurs b/z a nawet lekko do góry +1,26% ,.... dno już świetnie udeptane !!!!
    > > > Bankrut [80.238.118.*] 2021-12-30 20:46
    > > > Opublikowano przy kursie:  1,59 zł , zmiana od tamtej pory: 1,26%
    > > >
    > > > ------------------------------
    > > > * dość żartów , oczywiście 3 zet za 3 akcje
    > > >
    > >
    > > Absolutnie się zgadzam. Sferanet tam właśnie zmierza, a pewnie też niżej :-).
    >
    > cemp ,
    > przestań się zamartwiać o SferaNET , lepiej "pomóż" Bollo razem z 'zielonym' (bo przecież jest tanio) i zbierajcie "walory" holdu snw

I vice versa :-D.
  • Re: Czy to ma szanse na powrót 3 zł to jest 100% Autor: ~Bollo [5.173.81.*]
    Nie nie bierzcie teraz jak urosnie wtedy pakujcie pod korek.
  • Re: Czy to ma szanse na powrót 3 zł to jest 100% Autor: ~J-23 [31.61.226.*]
    Dnia 2022-02-08 o godz. 16:59 ~Bollo napisał(a):
    > Nie nie bierzcie teraz jak urosnie wtedy pakujcie pod korek.

NA PEWNO urośnie po kolejnych raportach terminy publikacji w ostatnim INFO ,.... już się nie mogę doczekać

• Re: Czy to ma szanse na powrót 3 zł to jest 100% Autor: ~Bollo [5.173.73.*]
    Urosnie urosnie bo musi spolka nie zbankrutowała i raczej nie zbankrutuje.
  • Re: Czy to ma szanse na powrót 3 zł to jest 100% Autor: ~hmm [178.42.12.*]
    czy ty jestes powazny? to ze spolka nie zbankrutowala to dla ciebie gwarancja ze musi urosnac? otoz podpowiadam.... nie musi
  • Re: Czy to ma szanse na powrót 3 zł to jest 100% Autor: cmpunk [31.61.233.*]
    Nie musi, ale może. I tu wszystko w rękach zarządu.
    Bankruty są na widlach, bo zarząd podgrzewa atmosferę, a tu jest gotówka (nie wiadomo, ile jej tak naprawdę jest, ale może być nawet koło 20 baniek w różnych aktywach), firma funkcjonuje, produkuje i zamierza mieć w ofercie innowacyjne produkty. Skoro aktywa to ponad 70 baniek, a giełdowa wartość to nieco ponad 25,5 bańki, to coś jest nie tak z akcjonariuszami, a przede wszyztkim z polityką informacyjną firmy. Tu jest potrzebny ktoś, kto przekroczy 5% i trochę by namieszał.
  • Re: Czy to ma szanse na powrót 3 zł to jest 100% Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    1. z tymi 20 bankami to chyba sobie zarty stroisz
    2. to w gotowce czy w innych aktywach, bo albo gotowka albo inne aktywa 
    3. z 5% to sobie mozesz namieszac… w herbacie
    Dnia 2022-02-08 o godz. 23:13 ~hmm napisał(a):
    > czy ty jestes powazny? to ze spolka nie zbankrutowala to dla ciebie gwarancja ze musi urosnac? otoz podpowiadam.... nie musi

Nie ma co tracić czasu na odpowiadanie takim jak Bollo czy tym bardziej cempek
    Jeden (Bollo) 'udaje' niemądrego, mało zorientowanego i pisze (tylko pisze) , że skupuje "okazyjnie" akcje snw - już tu na forum KILKU takich było "kolekcjonerów" akcji snw
    A nad cemp-em nie ma sensu nawet się tu rozwodzić ,... to samo pisze od 16 lat , a już na pewno od 5,80 tj. 1,5 roku o złym zarządzie holdu snw , o mitycznych aktywach 20 czy 70 mln "wolnej" gotówki i szuka 'wytrwale' JELENIA na 5%
    a pamietasz jak organizował porozumienie akcjonariuszy? :):):)  pozorant jeden
    Dnia 2022-02-09 o godz. 09:52 ~hmm napisał(a):
    > a pamietasz jak organizował porozumienie akcjonariuszy? :):):)  pozorant jeden

Kto organizował? Był temat, który zdechł i tyle. :-).
    Gotówka i aktywa mój drogi. I nie napisałem, że 20 baniek, tylko moze być NAWET KOŁO 20 baniek. A jak wiesz, ile dokładnie, to napisz, w końcu jesteś bardzo zainteresowany walorem, siedzisz tu a mógłbyś trzepać hajsy na Sferanecie, Brasie czy innym 4massie :-D.
    No tak zes organizował ze temat zdechł, no ale moze wlasnie mial zdechnac
    Skoro 20 baniek to nie to samo co "koło 20 baniek" to ile twoim zdaniem jest "koło 20 baniek"? 
    Ja nie wiem i mnie to w ogole nie interesuje, podobnie zreszta jak sanwil. Najbardziej na tym forum interesujesz mnie ty jako wyjatkowo trudny przypadek psychokliniczny,, a ja generalnie jestem ciekawy swiata i interesuja mnie tego typu ciekawostki socjologiczne.  
    Dnia 2022-02-09 o godz. 10:28 ~hmm napisał(a):
    > No tak zes organizował ze temat zdechł, no ale moze wlasnie mial zdechnac
    > Skoro 20 baniek to nie to samo co "koło 20 baniek" to ile twoim zdaniem jest "koło 20 baniek"? 
    > Ja nie wiem i mnie to w ogole nie interesuje, podobnie zreszta jak sanwil. Najbardziej na tym forum interesujesz mnie ty jako wyjatkowo trudny przypadek psychokliniczny,, a ja generalnie jestem ciekawy swiata i interesuja mnie tego typu ciekawostki socjologiczne.  

A jak ci napiszę, że mam dwa penisy, to jeszcze bardziej będziesz zainteresowany? :-D
    Około 20 baniek to może być 16,17,18,19 itp. Pamiętaj, że Sanwil jest też akcjonariuszem Herkulesa :-).

No jesli faktycznie masz dwa to jeszcze  bardziej podnosi twoja wartosc na rynku szczegolnych przypadków. Mysle ze powinienes sie zglosic do Buchajskiego I organizowac jakies pokazy objazdowe byłoby z tego wiecej kasy niz z sanmedu.
    ps. swoją drogą to tez jest interesujace I jakis psycholog/psychiatra miałby tutaj spore pole do popisu ze suma sumarum dyskusja z toba konczy się zawsze twoją ucieczką do tematu fekaliów, albo genitaliów… ciekawe 

Dnia 2022-02-09 o godz. 11:27 ~hmm napisał(a):
    > No jesli faktycznie masz dwa to jeszcze  bardziej podnosi twoja wartosc na rynku szczegolnych przypadków. Mysle ze powinienes sie zglosic do Buchajskiego I organizowac jakies pokazy objazdowe byłoby z tego wiecej kasy niz z sanmedu.
    > ps. swoją drogą to tez jest interesujace I jakis psycholog/psychiatra miałby tutaj spore pole do popisu ze suma sumarum dyskusja z toba konczy się zawsze twoją ucieczką do tematu fekaliów, albo genitaliów… ciekawe 
    >

HAHhhhaaaaaaaa

"ps. swoją drogą to tez jest interesujace I jakis psycholog/psychiatra miałby tutaj spore pole do popisu ze suma sumarum dyskusja z toba konczy się zawsze twoją ucieczką do tematu fekaliów, albo genitaliów… ciekawe "

trafiony !!!! ZATOPIONY !!! ja jego już jakiś czas temu "przechrzciłem" na wcpunk

A ja od siebie dorzucę mało mądre docinki nt. innych spółek , o których inni już dawno zapomnieli , bo dawno sprzedali i zarobili .
    Dnia 2022-02-09 o godz. 11:27 ~hmm napisał(a):
    > No jesli faktycznie masz dwa to jeszcze  bardziej podnosi twoja wartosc na rynku szczegolnych przypadków. Mysle ze powinienes sie zglosic do Buchajskiego I organizowac jakies pokazy objazdowe byłoby z tego wiecej kasy niz z sanmedu.
    > ps. swoją drogą to tez jest interesujace I jakis psycholog/psychiatra miałby tutaj spore pole do popisu ze suma sumarum dyskusja z toba konczy się zawsze twoją ucieczką do tematu fekaliów, albo genitaliów… ciekawe 
    >

Bo z wami o niczym innym się nie da dyskutować. A że w kółko to samo pieprzycie, to i ja zmieniam temat na adekwatny do waszego poziomu :-).
    Dnia 2022-02-09 o godz. 13:59 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2022-02-09 o godz. 11:27 ~hmm napisał(a):
    > > No jesli faktycznie masz dwa to jeszcze  bardziej podnosi twoja wartosc na rynku szczegolnych przypadków. Mysle ze powinienes sie zglosic do Buchajskiego I organizowac jakies pokazy objazdowe byłoby z tego wiecej kasy niz z sanmedu.
    > > ps. swoją drogą to tez jest interesujace I jakis psycholog/psychiatra miałby tutaj spore pole do popisu ze suma sumarum dyskusja z toba konczy się zawsze twoją ucieczką do tematu fekaliów, albo genitaliów… ciekawe 
    > >
    >
    > Bo z wami o niczym innym się nie da dyskutować. A że w kółko to samo pieprzycie, to i ja zmieniam temat na adekwatny do waszego poziomu :-).

wcpunk,
    to i tak mamy szczęście ,.... że od faszystów nas (jeszcze) nie wyzywasz
    Wielkie DZIĘKI !!!
    Dnia 2022-02-09 o godz. 14:10 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-02-09 o godz. 13:59 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2022-02-09 o godz. 11:27 ~hmm napisał(a):
    > > > No jesli faktycznie masz dwa to jeszcze  bardziej podnosi twoja wartosc na rynku szczegolnych przypadków. Mysle ze powinienes sie zglosic do Buchajskiego I organizowac jakies pokazy objazdowe byłoby z tego wiecej kasy niz z sanmedu.
    > > > ps. swoją drogą to tez jest interesujace I jakis psycholog/psychiatra miałby tutaj spore pole do popisu ze suma sumarum dyskusja z toba konczy się zawsze twoją ucieczką do tematu fekaliów, albo genitaliów… ciekawe 
    > > >
    > >
    > > Bo z wami o niczym innym się nie da dyskutować. A że w kółko to samo pieprzycie, to i ja zmieniam temat na adekwatny do waszego poziomu :-).
    >
    > wcpunk,
    > to i tak mamy szczęście ,.... że od faszystów nas (jeszcze) nie wyzywasz
    > Wielkie DZIĘKI !!!

Gdzież tam :-). W końcu nieomylny papież Pijus 12 popierał chłopaków z wroną na hełmach :-).
    No dobra, pałujcie się w swoim towarzystwie, ja sobie teraz znikam, może dziś zajrzę wieczorkiem ;-).
    Dnia 2022-02-09 o godz. 09:52 ~hmm napisał(a):
    > a pamietasz jak organizował porozumienie akcjonariuszy? :):):)  pozorant jeden

Myślę , że coś więcej niż "pozorant jeden" ,...
    Nie działał (działa nadal) tu sam , zawsze była tu grupka tzw. "expertów" zachęcających w bardziej lub mniej dyskretny sposób do "inwestycji" na snw , wystarczy przypomnieć "expertyzy" sandman76, czy wolno-/+ i innych , a teraz ten "przypadkowy inwestor" BOLLO.

I jeszcze pamiętam , że jak inni wystawiali te swoje MEGA pakiety , to nasz cempek miał jakieś "problemy techniczne" z kontem bankowym w biurze MAKLERSKIM,....

Teraz pisze jka zwykle kocopały w stylu "Kto organizował? Był temat, który zdechł i tyle. :-)" , gdyby się wtedy udało , to wypinał by ,..... pierś do medalu, ale jak to zwykle bywa porażka jest ,.... SIEROTKĄ i jeszcze ten głupkowaty uśmieszek na koniec ,.....
  • Re: Czy to ma szanse na powrót 3 zł to jest 100% Autor: ~Bollo [5.173.73.*]
    Nie musi dzis czy jutro . Pieniedzy ma firma tyle ze z kieszeni sie wysypuje i inne pomysly o ktorych nuechce mi sie juz pisc tym bardzien ze zaczynam byc tu sławny a nie zabiegam o to. Chwilowo daje sobie spokoj z wami nie z holdingiem sanwil.
    Dnia 2022-02-09 o godz. 10:28 ~Bollo napisał(a):
    > Nie musi dzis czy jutro . Pieniedzy ma firma tyle ze z kieszeni sie wysypuje i inne pomysly o ktorych nuechce mi sie juz pisc tym bardzien ze zaczynam byc tu sławny a nie zabiegam o to. Chwilowo daje sobie spokoj z wami nie z holdingiem sanwil.

Lepiej byś wyszedł jakbyś zrobił odwrotnie, tj. został tu z nami , a rozstał się z holdem snw ,... przynajmniej byś na tym nie stracił ,.... FINANSOWO !!!!!!
[x]
SANWIL -2,05% 1,43 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.