No i najwazniejsze uaktywniasz sie tylko jak kurs spada,jak rośnie to ni widu ni słychu.Sam zapytałeś czy rozwodnienie kapitału sprzyja małym spółkom,odpowiadam nie sprzyja,a ja ci zadam pytanie czy seria udanych premier ma znaczenie dla małych firm i ich kapitalizacji,ty napewno powiesz ze nie,a ja odpowiem ze ma fundamentalne ja patrze w przyszłość i widać to po kursie że nie tylko ja ale również spekulanci tak myślą,dlatego dzisiaj korzystam z promocjii tobie też radze skorzystać
Dnia 2021-12-27 o godz. 18:49 ~nowy napisał(a): > No i najwazniejsze uaktywniasz sie tylko jak kurs spada,jak rośnie to ni widu ni słychu.Sam zapytałeś czy rozwodnienie kapitału sprzyja małym spółkom,odpowiadam nie sprzyja,a ja ci zadam pytanie czy seria udanych premier ma znaczenie dla małych firm i ich kapitalizacji,ty napewno powiesz ze nie,a ja odpowiem ze ma fundamentalne ja patrze w przyszłość i widać to po kursie że nie tylko ja ale również spekulanci tak myślą,dlatego dzisiaj korzystam z promocjii tobie też radze skorzystać
Inwestycja w alkohol przyniesie mi euforyczne przezycia. Inwestycja w akcje cig natomiast traumatyczne. Dostales odpowiedz. I stoj na bacznosc jutro !
Mówisz do Technika co będzie za rok dwa... :)
To jakbyś mówił do dziewczyny" za rok kupię Tobie kwiaty... "
:)
Technik żeby zobaczyć przyszłość musi pić każdego dnia
Długoterminowi piją raz na jakiś czas.
Między piciem mają jeszcze swoje normalne życie w realu. Natomiast technik żyje tylko piciem i martwieniem się co będzie jutro:)