Bez nowych dobrze sprzedających się gier żaden "dual listing"nie będzie miał większego znaczenia.Tak jak napiasał ktoś madry wóz albo przewóz,Tymińskiego nie stać już na więcej błędów,wszystkie znaki na niebie wskazują na nową erę CI games,Tymiński właśnie chce wejść na szczyt przecież to Narcyz,tak jak pisze Cig,a ci ludzie chcą przejść do historii.i napewno chce być bogaty,Wóz Albo Przewóz
Sprawa najwazniejsz to pozyskanie inwestora strategicznego,mieszkałem w Szwecji i znam ten rynek jeśli jest tam poważny inwestor z poważnym kapitałem nie dziwi Zagranie Tymińskiego,to inna mentalność ludzi.Szwed u siebie czuje się zawsze pewnie i bezpiecznie.
Dnia 2021-12-21 o godz. 18:50 ~nowy napisał(a): > Sprawa najwazniejsz to pozyskanie inwestora strategicznego,mieszkałem w Szwecji i znam ten rynek jeśli jest tam poważny inwestor z poważnym kapitałem nie dziwi Zagranie Tymińskiego,to inna mentalność ludzi.Szwed u siebie czuje się zawsze pewnie i bezpiecznie.
Faktem jest że wiadomość o krokach w kierunku pozyskania inwestora strategicznego i info o zamiarze wejścia na giełdy zagraniczne wiążą się w spójną całość.:-)
Dnia 2021-12-21 o godz. 22:49 ~Gaguxx napisał(a): > Hahahaha rudy w akcji! Norlamnie nic a nic się nie zmieniło od lat! Jak tam lordsy i 3 mega projekt?
Co do Lorda to się robi a o jaki mega projekt Ci chodzi to nie kojarzę:-)
Na pewno maksymalizacja wartości spółki nie godzi w jej akcjonariuszy a wręcz przeciwnie .Na bananowej doskonale sprzedają się zakredytowane spółki ,ale z e spekulantami w grze,tam gdzie jest zysk i perspektywy jeszcze większych zysków,zawsze jest uwalanie kursu.i zniechęcanie ludzi do inwestycji,znam wiele dobrych i zdrowych spółek gdzie trole zniszczyły wszystko.przez wieczne plucie
Trole okaze sie, ze pomoga inwestorom z zagranicy stopniowo kupowac tanie akcje CIG, ktore jak juz sie wyprzeda ulica beda mocno rosnac. I wtedy biadolenie troli niczego nie zmieni bo na zachodzie takie komentarze administrator czysci a ludzie nie sa tak glupi aby wierzyc w bajki trolli.