• Wartość akcji 1.99 ... Autor: ~grubaskaKaśkaKa [89.64.39.*]
    może okazać się wygórowana. przypomnę, że chciano otumanić akcjami w przedziale cenowym 3.0 - 3.1 pln jakiegoś tajemniczego inwestora, który prawdopodobnie zorientował się w sytuacji spółki i wyparował .
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/EKO-EXPORT-S-A-Podwyzszenie-kapitalu-zakladowego-w-drodze-emisji-akcji-serii-O-aktualizacja-8156186.html
    jest większy problem niż znikający inwestor niczym w Ursusie, mianowicie to redukcja zamówień ora dozgonna prezesura !
    "Zarząd Emitenta informuje, że z powodu problemów w sektorze motoryzacyjnym (braki mikroprocesorów) zamówienie od Partnera handlowego z branży odlewniczej dla zakładu produkcyjnego w Niemczech na razie dotyczy tylko pierwszego półrocza 2022 roku."
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/EKO-EXPORT-S-A-Potwierdzenie-zamowienia-na-dostawy-mikrosfer-dla-Partnera-z-branzy-odlewniczej-z-Niemiec-na-pierwsze-polrocze-2022-r-oraz-do-zakladow-pozaeuropejskich-Koncernu-tj-w-USA-Brazylii-Korei-Pld-Tajwanu-na-caly-rok-2022-8242596.html

• Re: Wartość akcji 1.99 ... Autor: ~10 [46.134.72.*]
    Jeszcze tylko - 20% i mmay wartość akci o torej pisałem rok temu czyli 1.99. Brawo zarząd.
  • Re: Wartość akcji 1.99 ... Autor: ~KaskaKa [89.64.39.*]
    Dnia 2021-12-22 o godz. 13:35 ~10 napisał(a):
    kolejne ograniczenie zamówień i będzie 1.50 no i możliwość zaprzestania działalności o której to pisał audytor raportu

• Re: Wartość akcji 1.99 ... Autor: ~Oko [37.248.223.*]
    Przykro na to patrzeć. Aż wypiłem sok z kapusty, popiłem kefirem i pobiegłem sadzić w intencji wzrostów.
  • Re: Wartość akcji 1.99 ... Autor: ~mar [193.200.82.*]
    Dnia 2021-12-27 o godz. 14:35 ~Oko napisał(a):
    > Aż wypiłem sok z kapusty, popiłem kefirem i pobiegłem sadzić w intencji wzrostów.

Tu już jest po herbacie a raczej po labrydze. Ograniczone zamówienia to jasny sygnał.
    Ja już jestem 70 % w plecy i chyba zostanę tu do końca.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.121.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~szlechter [83.3.160.*]
    technicznie jeszcze poleci :/ nie tylko fundamentalnie
  • Kanalizy trzeba Autor: ~Pit [5.172.239.*]
    Dnia 2021-12-27 o godz. 16:52 ~szlechter napisał(a):
    > technicznie jeszcze poleci

Poleci, ale labryga. Pewnie, że będzie korekta spadków ale w tak silnym trendzie spadkowym bedzie to kilka procent zaledwie.
    Lepiej nie łapać spadających kloców, bo można się utytłać.

• Re: Kanalizy trzeba Autor: ~GrubaskaKaśkaKa [89.64.40.*]
    I jak 1.99 było zbyt drogo za lipne papiery. no i grubaska z bielska miała racje.
    dziś jest 1.6 i będzie jeszcze sporo taniej. choć się zastanawiam czy papiery eex mają jakąkolwiek wartość, ciekawe czy cokolwiek dociera do Bielska z KZ ?
    Pozdrowienia dla "lewandowskiego" z karawany
  • Re: Kanalizy trzeba Autor: ~hudaKaśkaKa [89.64.40.*]
    2 pln to już kosmos dla akcji eex. docelowo za dwa tygodnie 0.99
    Pozdrawiam "Lewandowskiego z upadłej karawany" teraz to już nawet kazahskie psy nie zaszczekają pod bramą
    :)
[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.