Przy 2 zeta jęczaleś że będzie 1,50 ale swój pakiecik trzymałeś jakby to był skarb.
Nie sprzedałeś. Ja nie sprzedałem bo nie myślałem że z pastuchami i burakami się zadałem.
Rzeczywiście niestety nie sprzedałem dużo jakieś 30%, ponieważ potrzebowałem środki na zakup innego waloru. Natomiast w zeszłym tygodniu odkupiłem troszkę, lecz uważam że był to błąd, wczoraj tez kupiłem małą ilość i jeszcze trzy, cztery tygodnie temu i już jestem w plecy. Dzisiaj chyba nie kupię poniżej 1.55, choć środki na parę akcji mam. Cóż zobaczymy.
Ty xksie co Ty piszesz ze ja jęczałem, czyżbym się mylił. W tym momencie moje przewidywania są bliższe wartości jaką podałem, niż brednie o 7zł. Mam dla ciebie radę, grając na giełdzie nie myśl życzeniowo .
Ja tak w przenośni napisalem.
Bardziej skotek szczytowal o 7 zeta .
I 28 linków gdzie estry orkiestry dęte witają jak zbawienie .
Im więcej powitań tym przychody mniejsze .
W dołku żadnych linków nie ma ?
Czyli nie kupywać ?na górce kupywać(czy kupować )
Prawdą jest że mało kto jest tu chociażby na zero, większość jest na większym lub mniejszym minusie. Ja czekam już bardzo długo, mam akcje i nie zamierzam je sprzedać przynajmniej teraz. Gdy spółkę nie zdejmą z giełdy, lub nie wydarzy się coś niespodziewanego to będę cierpliwie czekał chociażby następne paręnaście lat.
W grobie też będziesz czekał ? Bo raczej taką ewentualność też musisz brać pod uwagę widząc jak znakomicie radzi sobie ta firma i jak cudownych ma fachowców od zarządzania i marketingu.
Ja już od dawna piszę -im Estery, drożdże ,pasze yarrtika i te uszlachetniacze ziemi to koło ogona lataja .chcieli pozbyć się za godziwą cenę i coś tam żeby kapało co miesiac od Synthosu .
A że Estery tak ładnie się wkręcily w rynek to dla nich niespodzianka.
Każdy kto ma akcje to wie w co celują .
Poniżej PP ale jak widać dla rynku śmieć nawet nie dotknięcia w tej pseudo promocji. Teraz jak na dłoni widać również jaki to ukłon zrobili w stronę akcjonariuszy.
xxxx piszesz poniżej pp, no ? Ci co mają prawo do kupna teraz sprzedają po 1.55 i za 1.50 kupić mogą półtora akcji. Czyli sprzedają jedną akcję ,notabene mogą kupić jedną i pol akcji .
Nie macie pojęcia, dlaczego nie ma jeszcze emisji , ale teorie wasze są na prawdę " inspirujące ". Marian - jak myślisz - od jakiej ceny zaczną się notowania PP ? Nie, nie na pewno wiesz !
I ty też nie wiesz. Na pewno nie od takiej od której akcjonariat byłby zadowolony. Ty jak zawsze spokojny i opanowany , nic złego się nie dzieje wszystko jest pod kontrolą. Skotek już przejrzał na oczy i potrafi skrytykować politykę firmy. Ty natomiast dalej przy swoim uwielbieniu dla nich. Co musi się wydarzyć tutaj jeszcze byś przejrzał na oczy ?
" I ty też nie wiesz. Na pewno nie od takiej od której akcjonariat byłby zadowolony. Ty jak zawsze spokojny i opanowany , nic złego się nie dzieje wszystko jest pod kontrolą. Skotek już przejrzał na oczy i potrafi skrytykować politykę firmy. Ty natomiast dalej przy swoim uwielbieniu dla nich. Co musi się wydarzyć tutaj jeszcze byś przejrzał na oczy ?"
" Nikt nie wie. Może być od minus 10% jak również plus 30%. W tych notowaniach nie ma widełek.'
Wiem , ale nie powiem ? Cóż , od jestem wredny. Powiem tak , lepiej zbierajcie już pieniążki.
Szykujcie pieniążki dobre hahahaha. I to najlepiej jak najwięcej , w końcu kupujecie perłe , giganta biznesu. W zamian dostaniecie obuchem w morde i wieczne poniżenie gwarantowane. Co roczne piękne i zdrowe święta w prezencie macie również zapewnione
Ten złodziuha zabrał połowę akcji A teraz chce oddać?
Niech dopisze do rachunku komu ukradł i nie będzie problemu ,będzie normalny handel giełdowy.
A jak mu nie pasuje niech zabierze swego trupa i wooooooon z giełdy. Ty złodzieju ,na samą myśl o twoich kombinacjach rzygać się chce .że tacy chodzą po świecie i żadnej kary na szubrawców nie ma .
bo to było tak, bociana dziobał szpak, następnie była zmiana i kark dziobał bociana, później były jeszcze dwie zmiany - proszę obliczyć kto był bardziej dziobany.
Swoją patologią mnie przekonali. Obejme emisję !!!!. Zasponsoruję dziadów żeby ich blachary mogły kupić sobie nowe futra. Zrobili na mnie takie wrażenie że jestem gotowy swoje ciężko zarobione pieniądze zainwestować w dalszy ich rozwój. Kto wie może w końcu i na marsa zaczną wysyłać swoje estrovity. A tak na poważnie. Buhahahaha
Co rozumiesz przez słowo wykres ?
Masz RGR jak na dłoni. Na miesięcznym najlepiej widać. Pocieszeniem może być podwójne dno które ładnie na tygodniowym widać .no i co chcesz więcej. Masz ładny kanał spadkowy w którym dolki są coraz niżej i nie widać zakończenia .co jeszcze chcesz ?
AT działa .szczególnie tu .
I następna formacja .
Trzech czarnych żołnierzy na miesięcznym. Po tym spodziewajmy się świecy styczniowej -świeca doji, młot z dołkiem na 1----1,2 .tak wychodzi z tej formacji .mają czas .dla nich kasę zbierać ?niedoczekanie .lepiej nie zarobić niż zlodziejom zanieść .
Ta opcja jest jak najbardziej możliwa, tyle było opinii że nie zejście poniżej pp. Tutaj może być tak że niejeden zapłacze że nie sprzedał w okolicy 1.50.