To nie będzie jednak 100 PLN zysku na akcję zgodnie z tym co napisałeś w poprzednim wątku?
Widzę że jesteś już nie tylko samozwańczym guru giełdowym ale i matematycznym...
Pozdrawiam
Misiek
Szydzisz z innych, a sam piszesz (w jednym z dzisiejszych wątków) bzdury o zysku 100 PLN za akcję związanym z emisją. Dobrze że chociaż zacząłeś mieć wątpliwości... Doczytaj, doucz się, a dopiero potem komentuj, a już na pewno nie oceniaj innych.
Pozdrawiam
Misiek
A skad ty wiesz jaki tu bedzie zysk na akcje? Sam z siebie szydzisz bo nie umiesz policzyc do 100 zl. Taki smiec jak Telesto jest wart 800 mln zl. To Prefa Group z 1 mld inwestucji nie moze byc warat tyle samo? Podobno to rynek wycenia spolki. A moze wycenia je tylko Misiek przez pryzmat C/WK ?
Radze ci zaloz sobie konto w banku nie nie mecz sie na gieldzie.
Przecież Ty wiesz jaki będzie zysk... Możesz przypomnieć kto to napisał: "kupujesz po 33 czyli 100 zł zysku na akcję"? Ja wiem, że coś takiego napisać to wstyd, ale masz chociaż odwagę się przyznać?
Pozdrawiam
Misiek
Ubaw to jest z takich jak Ty. Nie kumasz jak działa prawo poboru a dokazujesz i błaznujesz ile wlezie i robisz z siebie giełdowego eksperta. Pewnie sam jesteś dzieciakiem co się popisuje jak to zarządza kasą. Szkoda czasu nawet na pokazywanie Twojej niekompetencji, bo i tak nic nie zrozumiesz...
Tak więc bez odbioru.
Pozdrawiam
Misiek
Nasz rekin giełdowy woli kupowac śmieci po kilkaset złoty bo mają C/WK = 0.0001
Ludziom we łbach przewraca się. Akcje po 1 zł to zbyt drogo. Spolka ma inwestycje za 1 mld ale to mało. PS przestan naganiac na Quart bo to śmieć. Miej na tyle honoru.
Nie wiesz co mam w portfelu i po ile, za to ja wiem, że nie masz elementarnej wiedzy giełdowej, bo to co napisałeś, ośmiesza Cię... Kto tu nie ma honoru i nie umie się przyznać...
Absolutnie nikogo nie naganiam na żadną spółkę i każdy inwestując pieniądze niech zawsze decyduje sam. Ja zapytany, napisałem jedynie, że zwróciłem uwagę na ostatnie ruchy, niski FF i branżę. W przeciwieństwie do Ciebie nie napisałem o 100 PLN zysku na akcję...
Pozdrawiam
Misiek
Ty jednak masz problem z liczeniem. Nie chodziło się do szkoły. Na dzień dzisiejszy i obecnej cenie 134 zł za akcje przychod z zakupu 1 akcji za złotówkę to 133 zł. 13300%. Tak to będzie rozliczone w systemie i od tego będzie liczony podatek 19%. A jaki zysk z posiadanych akcji to zależy po jakiej cenie zostały kupione.
No właśnie przede wszystkim Ty nie rozumiesz. Co za śmieszny gość.
Sam pisał o 100 PLN zysku za akcję a teraz pisze o rozliczeniu podatkowym... Tylko znowu nie wie, że do rozliczenia podatkowego to potrzebna jest sprzedaż akcji...
Kompromituj się dalej, bo coraz lepiej Ci to wychodzi, a ja się przypomnę z wątkami jak zaczną notować PP. Ale i tak nie sądzę, żebyś cokolwiek skumał.
Pozdrawiam
Misiek