Pamietajcie im ktos dluzej czeka, tym sie bardziej cieszy. Wiadomosc o tranzakcji moze byc w kazdej chwili, jak bedzie po sesji to sie przez tydzien nie otworzy. Podziwiam tych co sprzedaja i kolarzy, ja tak zostalem na peronie z OAT
Moim zdaniem okno sprzedaży otworzy się w styczniu, spółka czeka zapewne na zakończenie 2 pogłębionych procesów DD z listów intencyjnych z listopada. Z listu intencyjnego z września mają już prawdopodobnie ofertę na stole lub zaraz będą mieć. Decyzję podejmą mając wszystkie oferty, wiemy też że nikt się nie wycofuje, bo musieliby podać to w ESPI, nabywcy są też raczej zdecydowani bo nikt nie wydawałby kasy na DD i tracił zasobów ludzkich. Wydaje mi się że sama komercjalizacja będzie miała miejsce w lutym/marcu czyli już niedługo, jest to możliwe dzięki Up frontowi, przy czym zakładam że od razu dostaniemy jakieś 60-75% wartości transakcji ze względu na już dość mocno rozbudowanego PCRa i pierwszy milestone za certyfikację QuatroVira. Są to oczywiście moje spekulacje, dajcie znać jak wy sobie wyobrażacie komercjalizację. Kwota której oczekuję za PCR to 300-400mln$, poniżej 200mln$ to będzie duży zawód, a wszystko powyżej 400mln$ to będzie dla mnie bajka i otwieranie bardzo drogiego szampana. Pozdrawiam akcjonariuszy :)