Od początku Grudnia do dnia dzisiejszego około 10.000 sztuk
W mojej ocenie sprzedaż dobra i pozycja na Steam cały czas między 500-900
W porównaniu do innych premier to wydaje się extra i biorąc pod uwagę że to tematyka niszowa erotyczny horror
Trzymajcie się i nie walcie w portki !
Trzeba być twardym , giełda nie dla miekiszonów
Jak mówiła moja babcia : kto się straty boi to zysku nie widzi
Pozdro
Jesli dobrze licze to sucubus wskoczyl do top200 na globalu chyba ze to jalies przeklamanie steama. Kazdy wzrost sprzedaży sie przyda. Choc i tak jest dobrze. A tym dzisiejszym spadkoem noe ma sie co przejmowac za tydzień nikt nie bedzie o nim pamietal.
Trolu naganiaczu i Misio czyli tez Ty... chocbyscie naprodukowali po 30 postow kazdego dnia.... to kurs rosl nie bedzie.Grubu skoros takis inwestor z prawie 3 procentami to co do licha robisz na bankierze? Naganiaczu jeden! Misio czyli Yy sam zaraz.mi odpisze ze....wez przestan
.. suma.sumarum.jak ma rosnac to .......jak ma spadac to ........
Pozdro dla cierpliwych
Panie Zgred
Bawię się....
Ja to ja Miś to Miś to dwie inne osoby . Nie naganiam , nie jestem trollem i wypraszam sobie takie epitety w moim kierunku
Ty jesteś normalny ? Mam Ci udowodnić jak innym przygłupom z tego forum ile mam akcji , patrz w poniedziałek w arkusz zleceń 106000 akcji będzie wystawione za 15 pln
Będzie Ci głupio i wstyd wiec nie zaczynaj bo zrobisz z sobie błazna
Co chcesz udowodnic??? Ze wtopiles??? Ze 80 k papieru masz po 7 zł i codziennie 20 w a tkow/odpowiedzi dajezz i co... mylsislisz ze lidzor kupujs ns Twy prosbe??? Chyba odwrotnie.jest SZEFIE
K. Co ty sie o jego akcje martwisz
Ma to i super. To ze obecnie moze jest na minusie to co z tego. Skoncz i zegnamy. Chyba ze chialbys grubu sklonic do sprzedania. Oj szczerze wątpię. Widze ze chyba dzisiejszy zrzut cos wam nie wyszedl bo taka agresja wieczorna. Sprzedalisciw i nke udalo sie odkupic spowrotem a w poniedziałek roznie moze byc. Powodzenia zycze
Wtopiłem w życiu tyle pieniędzy że taka wtopa jak tu mnie nie rusza
Jestem tu dla fanu , nigdy nikogo nie namawiałem na kupno akcji MMS ani CDP , Mabionu ani innych spółek
Szefie - pomyliłeś adresatów to nie ja
Fakt , na chwile obecna wtopiłem ale póki nie sprzedałem to jest szansa a co Ty tu robisz ? Irytujesz ludzi ?
Bawi Cię denerwowanie i ubliżanie innym , wyzywanie ich od troli...
Już nie odpisuj ponieważ i tak większości nie rozumiem...
Wyluzuj rajty zgredku. Nikogo do noczego nie namawiam
Pisze tylko ze sucubus jest wysoko w globalu. Ale od razu atak. Jak Inwestorzy uznaja ze to noe ma znaczenia to nkech spada. Jak nowe gry sa bez znaczenoa to niech spada. Jesteś zgred i tyle. Znajdz jeden moj post gdzoe namawialem kogos na kupno. Akcje dam dla siebie. A ty mozesz mi najwyzej.... Bo sam wiesz co
Zresztą sam napisalem czy to nie jest jakies przeklamanie steam. Bo zarowno pozycja na liscie jak i ilosc komentarzy nagle bardzo wzrosla. Wiec sie zastanawiam. Bo po peaku widac wzrost ale nie az taki. To tyle. Milej nocy życzę.
P. s w jak mass akcje w co watpie. To je sprzedaj w poniedziałek i znajdz sobie inna spółkę.
I super. Jakos o te spolke jestem spokojny. Byle akcjonariat byl mocny to talie zabawy jak dzis nikogo nie wystrasza. Licse ze za wiele miesiecy caly czas tu bedziemy tylko poziom bezie x10 czego Tobie i sobie życzę. Reszta mnie malo obchodzi.
A tej pozycji na ktorej jestesmy obecbie to jestem bardzo ciekaw. Bo możemy sie bardzo milo zaskoczyc. Lece spac pzdr
Grubu, misio po co w dajecie się w dyskusje z tym trolem. Sprzedał akcje i próbował zdołować kurs żeby kółko zrobić. Niestety nie udało mu się. No to teraz troluje. Widać że ci co mają akcje w większości wiedzą że tu będzie wysoko. Niech zgredzik wyje i kwiczy.
Powiem krótko,Zgreda znam z Art Games,wielokrotnie udowadniał,że jest bardzo rozchwiany i nieprzewidywalny. Mnoży nicki,korzysta z różnych IP ,czyli łagodnie mówiąc-manipulant. Traktowanie jego wpisów poważnie to skrajny masochizm, wszedł ponownie w spółkę Art Games mimo ciągłych potknięć, kto powazny tam wejdzie po tym numerze z nominacjami, w spółkę na stratach,która portuje gry z marginalnym zainteresowaniem. Można wykorzystać w sumie jego wpisy i odnieść sukces-zrobic dokładnie odwrotnie do jego zalecen :)). Co do Madmind,miałem średnią 3,22 i pierwszy raz od dawien dawna usrednilem w górę do 3,43. Zarząd spółki ma jaja i dobry plan, ma kasę i wizję. Jak widać po obniżce 20%gra się nieźle sprzedaje a jeszcze większość wishilisty nie została ruszona. Wyobraźcie sobie co będzie przy rabacie 30%+, to i tak pikus-konsole to jest dopiero potencjał. Niech kurs jeszcze spadnie, kasą na dobranie jest. Wszyscy się jarają Drago,mam też trochę akcji ale za długo jestem na giełdzie by nie wiedzieć,że im więcej skrajnych optymistów ślepo zapatrzonych w spółkę tym trzeba być bardziej ostrożnym, mało kto w tej chwili dostrzega Madmind ale to nawet lepiej,można powiększyć pakiet w dobrej cenie. Niech się jeszcze optymalizują,póki mam srodki:)). Miłego wieczoru wszystkim i więcej luzu.
https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=11151325&strona=1
Tu masz przykład zafiksowania na drago. Piszą że Madmind słaba premiera a Drago takie super. Mam obie spolki i kibicuje obu ale śmieszy mnie takie wywyższanie na siłę. Fakt Gss miało najlepsze statystyki i jest premiera nr 1 na nc z gamingu ale Succubus jest drugą pod względem statystyk i MMS nie ma 15zł z 1dej gry tylko dużo więcej.
Ja również mam akcje drago i madmind. Ale obie spółki postrzegam zupelnie inaczej. Po pierwsze zupelnie inny target. Po drugie tam najlepsza premiera ale fakt ze dochod z 1 sztuki mniejszy. Tutaj dobra premiera a widac ze gra bedzie miala dlugi ogon. Dodatkowo sucubus chyba ma najwiekszy potencjal konsolowy
Natomiast trzeba chyba patrzec juz troche szerzej. Na potencjal obu firm i przyszle produkcje. I ja go widzę bardzo dobrze. Na gamingu jest mase smieci. Akurat te dwie spolki bardzo sie wyrozniaja na plus. Stale przerzucanie sie ktora lepsza powoduje tylko to ze nowi inwestorzy zaczynaja sie zastanawiac czy wchodzić.
Zgadzam się w 100%. Tu jest w miarę kulturka na forum a tam się zrobiło trollowisko naganiaczy i spadkowych. Coraz większe bagno .
Mam nadzieje ze na MMS nie będzie tego..
Misio i Zgred z tym samym IP. Ciekawe,ciekawe. Odnośnie Madmind,widzę,że nawet sprzedaż Agony ruszyła z pakietem z Succubus, ciekawe jak dodadzą 23 grudnia dodatkową treść i obniżą cenę jaki peak będzie. O Drago szkoda się rozpisywać, tam masa marzycieli i pozbawionych autorefleksji hakowych. Za długo jestem na giełdzie by mieć taką naiwność,zawsze trzeba mieć w tyle głowy różne scenariusze a już porównywanie wszystkich premier do GSS to już dziecinada. Tak to jest jak się ma klapki na oczach, na discordzie mają kółko wzajemnej adoracji, gdzie można fantazjować do woli. Keep calm:))
Hehe w Ip masz tylko 3 piwrwsze cyfry
Jak piszesz z sieci kom to sie czesto powtarza. Mozesz wierzyc lub nie zgred to nie ja. Ale jak by zle pisal o mms to zaraz go opie.. e nawet jak to ja jestem hahaha. Takie rozdwojenie. A tak na poważnie. To weekend bardzo dobry. Sprzedaż byla fajna tak jak pisaliscie agony w bundlu z sucubusem byla pare razy w top 900 więc aporo poszlo. Za pare dni kolejna promocja. Plus DLC chyba 23 grudnia. Takze pracowity koniec roku
Hehe Grubu ArtG kupujesz?
Ja tam kupilem 500 akcji zeby mi sie kurs pokazywal stale i oserwuje co to z tego będzie ale jeszcze nie wchodzę. Chociaż chyba juz tam wiele noe spadnie. Mysle ze 1.5 to max dno. Chyba ze calkiem im kasy braknie i przesuna premiere
Jakie to samo IP. Pisze ptzez orange moze dlatego. Mnje latwo poznac bo robie litwrowki. Duze palce a literki na smarfonie male. Do zgreda mi daleko inteligencja nie ta i on w innej sferze jest.
Ja zawsze pisze dobrze o MMS mimo ze lekko przy premierze poległam. Ale to mi nie pierwszyzna. Poza tym wierze w spolke i jej produkty. Wypelbiaja pewna nisze jak nikt