Powiem krótko,Zgreda znam z Art Games,wielokrotnie udowadniał,że jest bardzo rozchwiany i nieprzewidywalny. Mnoży nicki,korzysta z różnych IP ,czyli łagodnie mówiąc-manipulant. Traktowanie jego wpisów poważnie to skrajny masochizm, wszedł ponownie w spółkę Art Games mimo ciągłych potknięć, kto powazny tam wejdzie po tym numerze z nominacjami, w spółkę na stratach,która portuje gry z marginalnym zainteresowaniem. Można wykorzystać w sumie jego wpisy i odnieść sukces-zrobic dokładnie odwrotnie do jego zalecen :)). Co do Madmind,miałem średnią 3,22 i pierwszy raz od dawien dawna usrednilem w górę do 3,43. Zarząd spółki ma jaja i dobry plan, ma kasę i wizję. Jak widać po obniżce 20%gra się nieźle sprzedaje a jeszcze większość wishilisty nie została ruszona. Wyobraźcie sobie co będzie przy rabacie 30%+, to i tak pikus-konsole to jest dopiero potencjał. Niech kurs jeszcze spadnie, kasą na dobranie jest. Wszyscy się jarają Drago,mam też trochę akcji ale za długo jestem na giełdzie by nie wiedzieć,że im więcej skrajnych optymistów ślepo zapatrzonych w spółkę tym trzeba być bardziej ostrożnym, mało kto w tej chwili dostrzega Madmind ale to nawet lepiej,można powiększyć pakiet w dobrej cenie. Niech się jeszcze optymalizują,póki mam srodki:)). Miłego wieczoru wszystkim i więcej luzu.