• Kto to sprzedaje??? Autor: ~RakietaX [37.47.185.*]
    Emisja ma być minimum po 8 a ktoś sprzedaje poniżej 7.

Widocznie realizacja zysków przed Świętami.
  • Re: Kto to sprzedaje??? Autor: ~qwerty [5.173.12.*]
    masz rację, wychodzi na to że z tej emisji po 8 zł wyjdzie fiasko...
    kto logicznie myślący będzie chciał objąć emisję po 8 zł i przepłacać za akcje jak już akcje są w okolicach 6 zł ?
    Będą musieli obniżyć cenę emisji do 6 zł, o ile jeszcze to się obroni...
  • Re: Kto to sprzedaje??? Autor: ~RakietaX [37.47.185.*]
    Nie kupisz większej ilości w tej cenie. 8 za większą ilość może być okazją - biorąc pod uwagę ogromny potencjał drzemiący w cybersecurity oraz technologii blockchain.
    właśnie widzę jak GPW ocenia ten "potencjał" już jest poniżej 7 ziko.
    Oczywiście że kupią, jak spadnie poniżej 6 zł wystarczy że zrobią wezwanie na te akcje po 6 zł i żadna emisja nie będzie wtedy potrzebna. Jak spadnie poniżej 6 zł sam chętnie się tego pozbędę, dość już tutaj wtopiłem.
  • Re: Kto to sprzedaje??? Autor: ~Masakra [37.225.58.*]
    Dla wielonikowca gość vel yeti vel poprostu vel rakieta od poziomu 12, xxx, jest okazja.
    Przecież nikt inny jak on naganiał na 115 zł.
    rakieta zaprzeczysz, że gość vel yeti vel poprostu to nie ty?
  • Re: Kto to sprzedaje??? Autor: aczuk [178.215.198.*]
    qwerty jesteś kosmitą. Goń swoje akcje póki masz "drogo".
    Każdy ma prawo zrobić ze swoimi akcjami co mu się żywnie podoba.
    Ja postanowiłem ze jak z przodu pojawi się 5 to sprzedaję te akcje, jak ty uważasz że zarobisz na tym papierze będziesz sobie mógł je ode mnie kupić. Ja wolę je sprzedać ze stratą, wziąć pieniądze i się odkuć na innej spółce. Tyle w temacie.
  • Re: Kto to sprzedaje??? Autor: aczuk [178.215.198.*]
    qwerty, skoro tu nie widzisz perspektyw to gdzie je zobaczysz?
  • Re: Kto to sprzedaje??? Autor: ~RakietaX [37.47.186.*]
    Dokładnie. W tej chwili nie ma lepszej spółki na NewConnect do inwestowania.

Dlaczego? Wydaje się że nie ma nic bardziej modnego w technologiach informatycznych od cybersecurity i blockchain.
    Gaming już przestał być modny.
  • Re: Kto to sprzedaje??? Autor: ~marian [46.76.110.*]
    Ależ DOKŁADNIE !
    Dodałbym jeszcze rodzącą się właśnie modę na **>>-- NFT --<<**
    z NFT będzie jak z BitCoinem !
  • Re: Kto to sprzedaje??? Autor: ~marian [46.76.110.*]
    Co niektórzy już uświadomili sobie prze-ogromny potencjał drzemiący w tych trzech magicznych literach.
    https://aszdziennik.pl/136121,zuchwala-kradziez-dziela-sztuki-w-nft-23-latka-zapisala-grafike 
    Panowie, tak jak napisałem, poniżej 6zł sprzedaje. Uważacie że spółka ma potencjał i zarobicie na tym papierze to kupujcie. Po co to naganianie? Z własnego doświadczenia wiem że im więcej naganiaczy na wzrosty tym większe prawdopodobieństwo że będzie spadać. Według mnie zarobili ci na tym papierze co sprzedawali po 11 -12 zł. Gadanie że trzeba trzymać bo na pewno urośnie... to biadolenie amatorów giełdowych, którym najwyraźniej GPW pomyliła się z lokatą długoterminową w banku. Chcecie to dobierajcie ten papier i trzymajcie przez kolejne 20 lat bo może kiedyś wystrzeli. Ja to widzę tak, że kto miał zarobić to już zarobił, teraz kurs wraca do trendu, czyli 3 -2 zł/akcja. Jak spadnie poniżej 6 zł to będę miał już pewność.
  • Re: Kto to sprzedaje??? Autor: ~seebek [188.122.20.*]
    Dnia 2021-12-19 o godz. 14:08 ~qwerty napisał(a):
    > Panowie, tak jak napisałem, poniżej 6zł sprzedaje. Uważacie że spółka ma potencjał i zarobicie na tym papierze to kupujcie. Po co to naganianie? Z własnego doświadczenia wiem że im więcej naganiaczy na wzrosty tym większe prawdopodobieństwo że będzie spadać. Według mnie zarobili ci na tym papierze co sprzedawali po 11 -12 zł. Gadanie że trzeba trzymać bo na pewno urośnie... to biadolenie amatorów giełdowych, którym najwyraźniej GPW pomyliła się z lokatą długoterminową w banku. Chcecie to dobierajcie ten papier i trzymajcie przez kolejne 20 lat bo może kiedyś wystrzeli. Ja to widzę tak, że kto miał zarobić to już zarobił, teraz kurs wraca do trendu, czyli 3 -2 zł/akcja. Jak spadnie poniżej 6 zł to będę miał już pewność.

kto to sprzedaje? akurat w piątek - ja. sprzedałem klka tysięcy akcji, potrzebuje na inną spółkę. Nie panikować, to co sprzedam, za chwilę odkupię. Przecież tutaj nie ma obrotu, więc sprzedajac troche kurs leci, a wystarczy ze dokupie w poniedzialek co sprzedałem i będzie +10%. Zamiast narzekać bierzcie akcje poki sie kiszą, tak jak kiedyś kisiły się przez rok po ok.3zł.
    jestem tutaj od ponad dwoch lat, a wcześniej byłem jeszcze w 2016r. i po tylu latach wróciłem i udało sie odrobic z nawiazka to co sie straciło 5 lat temu :) a to nie koniec. Kupowałem pierwsze akcje po 0,9zł i tak skupowałem powolutku....
    wiec luz, nie panikujcie, bo ta spółka da jeszcze zarobić i wierzę, że nie mało.

i teraz trzeba powoli skupować, dawać cynk znajomym i można dobierać póki tanio. W arkuszu sprzedaży po piątkowej sesji jest ŁĄCZNIE DO 35tys. akcji, to odpowiedzcie sobie sami czy to dużo, przeciez co niektorzy tutaj moze sami maja wiecej.
    a do 10zł jest ok.15 tys akcji - wystarczy kupować to kurs pójdzie do góry, a nie narzekać.

p.s.
    jak ktoś kupić wieksza ilosc moge sprzedac w tym tygodniu po domówionej cenie...

[x]
SEDIVIO 0,00% 10,70 2026-02-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.