Tego się obawiam, skoro po super raporcie i nawet rekomendacji 8 pln kurs tak się zachowuje dobrze to nie wróży. Zwyczajnie spółka nie jest grana i tyle.
to sa uroki spolek rodzinnych ktore kontroluja i od lat trzepia glownie oni dywidende wypompowujac kapital ze spolki a drobny inwestor nic ztego niema bo jakies ochlapy z dywidendy minus podatek
jakbym nie miał to bym sobie życzył ponownie 3, bo po tyle brałem...a tak to jak dawno pisałem to "zwykły ktoś" tu nie zagląda, bo nie "jestesmy zbyt popularni" i zadne reko czy mega wyniki póki co nic nie zmienią, na marginesie czym sie podniecacie reko ? jakby dali 12-16 to byloby to zastanawiające, a tak akcji w wolnym jest malo i moze ktoś kasuje swój imponujący zysk na 500szt :)
A ja patrzę optymistycznie. Kupowałem tanio, można prognozować wzrost dywidend, a nie jest powiedziane, że w przyszłym roku przy utrzymaniu wyników spółka nie zacznie być "grana". Cierpliwie poczekam jeszcze rok.
I tam się zatrzyma bo wisi tutaj skup, a jak szybciutko wróci na 5.xx to strach się bać, bo tylko zrolowano papier przez zarobionych, a Wam tylko gumka receptura zostanie