• Liczba testów Autor: ~Mj [83.9.179.*]
    Ostatnie dane dotyczące liczby testów w krajach EOG, które podawałem były takie:

Tydzień 44 - 219,8 mln
    Tydzień 45 - 239,3 mln

Ostatnie trzy tygodnie:

Tydzień 46 - 286,7 mln
    Tydzień 47 - 323,9 mln
    Tydzień 48 - 321,8 mln

Średnia z ostatnich trzech tygodni 46-48 w PL wynosi 629 tys. przy 415 tys. za tygodnie 43-45 i 277 tys. za tygodnie 40-42.
  • Re: Liczba testów Autor: ~Mars [213.134.179.*]
    Powinniśmy zobaczyć odzwierciedlenie tych ilości już w szacunkach wynikach za 4Q + cały czas wisi to duże zamówienie, o którym raczej nie bez powodu była mowa w raporcie za 3Q.
  • Re: Liczba testów Autor: ~Adi [37.109.33.*]
    Powinniśmy zobaczyć umowy..., żeby zobaczyć odzwierciedlenie... No deal no money. Rządowych umów z blirtem nie będzie a ze spootu kokosów nie przewiduje.
  • Re: Liczba testów Autor: ~Mars [94.254.231.*]
    Na jakiej podstawie wygłaszasz proroctwa, że umów rządowych nie będzie, skoro historia pokazała, że już bywały?
    Po drugie, po co tu siedzisz, skoro jak sam twierdzisz, że kokosów to tu nie będzie? Niesamowicie mnie takie zjawisko ciekawi.
  • Re: Liczba testów Autor: ~ok [5.173.248.*]
    stary jak świat przypadek psa ogrodnika
  • Re: Liczba testów Autor: ~Adi [83.11.34.*]
    Mars no tobie to ja tłumaczyć że rządowych umów nie będzie to ja tłumaczyć nie muszę, jesteś tu dłużej niż ja więc wiesz lepiej niż ja, jak się sprawa rozegrała. Ja wiem o jednej umowie rządowej która była tu powodem do podbitki ceny do czterdziestu pięciu złotych, co było dalej to wiesz. Znów naganiasz, ale jakby co to ty nigdy tego nie robisz...
    Szanuję Twoje zdanie, bo każdy ma prawo do swojego. Wiem jak było, ale w przeciwieństwie do Ciebie nie wiem jak będzie. A Ty próbujesz prorokować i sugerować jak będzie. Ja nie wiem i odnoszę się tylko do danych historycznych. Co do naganiania, każdy może to odbierać na swój sposób, mi osobiście wydaje się, że daleko mi do naganiania. Staram się traktować innych forumowiczów poważnie i nie zamierzam nikogo naganiać, a jako, że mam zainwestowane w tę spółkę sporo pieniędzy staram się merytorycznie o niej rozmawiać. Pozdro przy piątku.
  • Re: Liczba testów Autor: ~Adi [83.11.32.*]
    Ja też nie wiem jak będzie. Przewiduje dalsze spadki. Tak mi mówi linijka. Jednak na wszelki wypadek kupiłem mały pakiecik, żeby ewentualny zjazd do pięciu złotych za bardzo nie bolał. Wskaźnikowo spółka wygląda dobrze, ale niepokoją mnie od dłuższego czasu działania zarządu. Mars jesteśmy w tej samej drużynie, ja też życzę sobie i tobie wzrostu kursu, ale ta cholerną linijka... Pozdro. Tak młodzieżowo
    Masz ode mnie kciuka w górę. Co ma być to będzie. Ja mam trochę więcej niż mały pakiet, ale póki co jest to kasa typowo inwestycyjna., która nie jest na przeżycie. Liczę i czekam na wzrosty
  • Re: Liczba testów Autor: ~Tom [85.190.234.*]
    Czy Blirt handluje jeszcze testami PCR??? To jest zasadnicze pytanie
  • Re: Liczba testów Autor: ~Mars [94.254.164.*]
    Oczywiście, że mają. Każdy może to sprawdzić na ich stronie.
  • Re: Liczba testów Autor: stachsgh [88.220.131.*]
    oni nie testuja tylko zwykła walka i to się opłaca
    https://www.youtube.com/watch?v=oVrdIXQ2g30
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.