wynik audytu o Brandzona w kosmosie czatodziej Jabba the Hutt teleportował żeby Bradzon się zapoznał i rozważył koncept teleportujących się w czasie i przestrzeni ładowarek do swojej flotylli dziewiczych spaceship
Dnia 2021-12-21 o godz. 16:22 ~Zainteresowany napisał(a): > ... jesli pojawi sie zapytanie o Nexity to kasuja je. Tyle ma do powiedzenia zlotousty
Wątpię, żeby cokolwiek kasował. Myślę, że niektórzy sami w końcu usuwają te pytania, bo po prostu mają dość takiego bezczelnego, podłego milczenia tego osobnika.
Jiz wielokrotnie pokaz jaki ma kręgosłup, np decyzje co do przyszłości columbusa i nexity mialy byc po audycie i przedstawieniu go dużym i malym inwestorom, a jak bylo?
Dawidki i styczniowe sprzedaly wam drogie marzenia, w zasadzie na wszystkich swoich spolkach.Zobaczycie że z tych biznesow nic noe bedzie, oni juz to wiedza
W połowie sierpnia, po przejęciu funkcji prezesa po Dawidzie Kmieciku, Dawid Zieliński zapowiedział wewnętrzny audyt, którego wyniki stały się podstawą do rekomendacji rady nadzorczej.
Chłopie, na podstawie audytu Columbus sprzedał udziały, poniżej ceny rynkowej, zaniżając notowania.
Po prostu spierd..ł z tego papieru.
Teraz ma poniżej 10%, a Nexity jak to dobrze ktoś ujął - stał się drogim i kosztownym marzeniem.
To nie tak. Ekipa Ciszewskiego zawsze sobie przyznaje poniżej ceny rynkowej. Tym razem Columbus musiał zmniejszyć pakiet, żeby łatwo wyskoczyć z układu z Nexity, a cenę ustalili startową. Taka była jak ruszali z Nexity i taka jest teraz, gdy zamierzają ruszyć z czymś nowym.
To tyle i jeśli nie chcesz, to nie kupuj. Nic cię nie zmusza.
To prawda i nie podoba mi się, jak Zieliński traktuje drobnych akcjonariuszy. Szczerze, jeśli chodzi o relacje inwestorskie, moim zdaniem człowiek ten kompletnie nie zdaje egzaminu.
Już mnie Dejwi zablokował. Raz za stwierdzenie o drukowaniu papieru przed tą odwołaną emisją. Drugi raz za pytanie, co słychać w Nexity.
Jestem jak najbardziej za aktywnością na Twitterze i dopominaniem się o nasze prawa, ale z tym upartym typem trzeba postępować bardzo ostrożnie, jeśli robi się to w pojedynkę.
Chyba musiałoby mu wiele osób naraz odpowiednio skomentować, żeby coś do niego w ogóle zaczęło docierać. W kupie siła?
Nie wiadomo. W tej chwili informują o jakichś przekładkach z Gemstone, co oczywiście nie mówi drobnym nic. Odnoszę wrażenie, że ich celem strategicznym jest ukrywanie konkretów za wszelką cenę.
Wierzyć się nie chce, co zrobili. To miał być pewniak, grupa Columbus i miliardy przychodu z technologicznej transformacji.
Ludzie im wierzyli, inwestowali swoje oszczędności, a te łobuzy po cichu wszystko psuły. Szwagry jak zwykle musieli wiedzieć, a cisza była tylko dla rzeszy drobnych...bo jak pitoli prezio, ten obieżyświat perowskitowy, najlepiej, gdy dostęp do informacji jest równy, czyli żaden, dla wszystkich mniej równych.
Zamias pilnować Nexity, latał po wystawach i tweetował pięć razy dziennie o Saule. Czasem też o Saly.
Kto przez półtora roku wychodził, uporczywie sprzedając od 30 złotych?
KNF powinien to zbadać.