Jestem ciekaw jak długo uda im się jeszcze zbijać cene. Dzisiaj się obłowili bardziej niż w ostatnich dniach, a mimo to te wszystkie spadki są na bardzo małych obrotach.
8 grudnia powstała formacja Objęcia Hossy i to eni byle jaka, bo korpus świecy był ponad dwukrotnie większy niż korpus z dnia poprzedniego.
Jestem ciekaw czy wytrzyma kurs do końca roku czy jednak będzie strzał wcześniej.
Biorąc pod uwage że Ci games,w przyszłym roku będzie miało Globalną Promocjęm,ostatnia gra sprzedaje się lepiej niż zakładano,firma skokowo zwiększyła zatrudnienie,i posiadane zapasy $$$$,jest pewne że kurs wzrośnie i to sporo,3 gry w pełnej fazie produkcji,sa na ukończeniu.no i Prezes podobno Super szczwany Lis który z przyjemnością wypłacił by sobie sowitą dywidende,wkłada w ostatnim czasie 14 baniek w produkcje,wszystko jest proste i nawet Wujek dobra rada jest tu niepotrzebny,kupujya ludziska ten papier bo okazja się nie powtórzy.
Nie naganiaj,bo stale piszsz że jest dobrze,a NIE jest widzimy co nieco.Co ma Putin do gry ? Wywaliłeś w punkt,teraz też napiszesz że na samym dołku,jak ktoś tak pisze,to znaczy ze kłamie.
Putin czytaj globalne zagrożenie,jak bym przewidywał kurs,to nie siedział bym tutaj tylko z ELONEM myślałbym nad nowym modelem Tesli,Cig tylko przewiduje kurs ale on na Elona ma wywalone,ja patrze szerzej ,gdzie można zarobić,na razie na ci games zarobiłem sporo,i uwież mi jak przytrzymasz akcje też zarobisz.
Akurat wrzuciłem wtedy z samego rana,a póżniej momentalnie spadło.ale wcześniej właśnie tego nie zrobiłem ,nie mam powodu kłamać i nie naganiam ,analizuje po prostu,tobie radze to samo ,wszystkie duże zbijanki kursu to potężne batony na koniec dnia.to ise dzieje od dawna,czyli ktoś dokłada ,czy raczej z wora do wora.Obserwauje od roku ,ten sam scenariusz.
Przy tych poziomach RSi zawsze było odbicie i teraz powinno być podobnie inaczej polecimy znacznie głębiej. Kreski są w tym miejscu, skąd powinno nadejść dynamiczne odbicie.
Tu ktoś ostro gra,na tą spółke to jest grubas,tylko prędzej czy póżniej i on będzie chciał zarobić ,chyba że wie wjęcej i do oporu będzie zbijał kurs i zbierał papier,róbmy więc to samo ,ja dokupuje co 3,4 gr na dół.Myślałem że boś wyda niżej bo ta spółka jest niedoceniana,tym bardziej widać co jest na rzeczy.
Spadki nie naturalne.czyli podrecznikowa manipulacja kursem.wskazniki nie są po nic.tak samo analizy i rekomendacje.są robione po coś a tu paradoks ci games padł ofiarą sukcesu.to jest na krótką metę
Dwa dni temu pisałem, że przy tych poziomach musi odbić i odbiło. Wystarczy spojrzeć na wykres, kreski nie kłamią. Jeślibyśmy polecieli sporo niżej to dalsza hossa na papierze byłabyjwa pod znakiem zapytania, dlatego się zawsze zastanawiam, czemu ludzie wywalają papier, skoro trend jest czytelny. Ładnie malują wykres. Nie wiem, czemu mnie minusujecie. Najważniejsze to wiedzieć, po co się kupuje akcje.
Trole nienawidzą pozytywnych prawd. Ja nie sądzę żeby jeszcze ktoś miał sporo akcji po tej cenie wiedzący o co chodzi na giełdzie. Słabe ręce są wszędzie
Tu karty rozdaje spekula ale to akurat dobrze wróży
Jak będzie tutaj lament.to będzie spadać dalej pamiętajcie że spekula też czyta bankiera a tu latwo sprowokować panikę. A giełda to emocje.tu naprawdę są dobre i fundamenty i perspektywy.poluja na Wasze akcje ludzie. Ale róbcie co chcecie
Czasami najprostrze rozwiązanie jest najlepsze,chca zdołować kurs na tym poziomie,bo najbliższe przewidywalne info .ze spółki za 2 miesiące,tu jest rozwiązanie zagadki tak szybkich spadków,i będą zbierać od zmęczonych i zniecierpliwionych,musicie sobie odpowiedzieć na pytanie ,po co kupiłem papier ci games?Jak się nie wierzy w spółke to omija się ją szerokim łukiem.Wujek Dobra Rada,troche wiecej optymizmu,
Dnia 2021-12-15 o godz. 08:11 ~nowy napisał(a): > Wczoraj 16.27 wrzutka 103k paieru,cena 1.502,ja bylem z koszykiem 1.51,ani jedna akcja do mnie nie trafiła.Reszta bez komentarza
Też uważam ,że kurs jest zbijany co oznacz w najbliższym okresie niezłe wzrosty. problem kiedy wyczuć najlepszy moment do wejścia. :-)