Open Finance podał, że na wszystkich planowanych do sprzedaży 100.000 akcji Open Brokers ustanowiony jest zastaw stanowiący zabezpieczenie umów kredytowych zawartych z Getin Noble Bank. Z kolei na 46.795.000 akcjach Open Life ustanowiony jest zastaw cywilny i zastaw rejestrowy stanowiący zabezpieczenie ustanowione na rzecz spółki Administratorzy. Eu. "Spółka zamierza dokonać sprzedaży akcji w/w spółek w celu dalszego finansowania działalności spółki. Kwota uzyskana ze zbycia akcji zostanie przeznaczona na spłatę zobowiązań finansowych spółki" - napisano w komunikacie. "Akcje będą przedmiotem zbycia jako wolne od obciążeń, tj. pod warunkiem uprzedniego zwolnienia powyższych zabezpieczeń, co wymaga uzyskania zgody zastawników" - dodano. (PAP Biznes)
Idzie kolej na Open Brokers
Odeszła prawie cała sieć własna.
Oraz 6 z 7 dyrektorów.
Zamykają centrale
Przestali płacić FV pracownikom.
Uciekła księgowość
Ja od 2 miesięcy nie mogłam się doprosić o wyjaśnienia co z FV
Dnia 2022-08-19 o godz. 17:03 ~Is napisał(a): > Idzie kolej na Open Brokers > > Odeszła prawie cała sieć własna. > > Oraz 6 z 7 dyrektorów. > > Zamykają centrale > > Przestali płacić FV pracownikom. > > Uciekła księgowość > > > > Ja od 2 miesięcy nie mogłam się doprosić o wyjaśnienia co z FV
"uciekła księgowość" ojojoj ojojoj ale mi cię szkoda