• Trzymam się tego...:))) Autor: ~norka [89.228.42.*]
    https://strefainwestorow.pl/artykuly/analizy/20211211/inwestowanie-dlugoterminowe-long-term-dlaczego-warto

Zremb jest prawie że idealny na taki sposób inwestowania...:)))
  • Re: Trzymam się tego...:))) Autor: ~Muciacios [188.146.102.*]
    No i przywołany wyłazi z norki hi. Długotermino to ja tu siedzę od 2009 ze średnia 0.65 bo sporo bralem po 0.20 i 0.40 i tak dalej... za kolejne 12 lat moze bedzie po 2.5 . A tak na serio wiadomo gpw jest nieobliczalne czasem w pol roku czy rok mogę się dziać cuda. Coś wiadomo o zremove bo cisza wszechobecna??
  • Re: Trzymam się tego...:))) Autor: ~norka [89.228.42.*]
    Składanie linii technologicznej trwa, więc z produkcją seryjną trzeba poczekać...:)))
    Muciacios, kupowaliśmy akcje, gdy inni psioczyli na spółkę, czasem do nich dołączyłeś, ale generalnie szliśmy do przodu...:)))Ja czekam na dwucyfrową cenę przed przecinkiem wbrew tym, co wieszczæ rzeczy straszne...:)))
  • Re: Trzymam się tego...:))) Autor: ~norka [89.228.42.*]
    Muciacios, te święta będą świąteczne nad wyraz, a Nowy Rok jeszcze lepszy niż mijający ...:)))
  • Re: Trzymam się tego...:))) Autor: ~Ćmiel [5.173.106.*]
    Końcówka roku ( a może i cały styczeń !) bedzie nerwowa. Lepiej zaczekać z zakupami dopóki Putin nie odkroi swojego kawałka U
  • Re: Trzymam się tego...:))) Autor: ~Muciacios [188.146.102.*]
    Obyś norecki miał rację i wreszcie po tylu latach trzymania coś z tego jest dosyć ładnie urosło ale czekamy na więcej. Mam tego sporo Ty zapewne więcej z tego co się orientuję. Miałem ochotę dokupić z 50 koła jak był w przedziale 1.03 - 1, 05 można było brać garściami odbierałem ale malutkie pakiecik ,bałem się. Spółka ma swoje 5 minut. I oby te 5 minuttrwalo jak najdłużej a raczej na to się zanosi gdyż produkty które oferuje są zaiste specjalistyczne i o to chodzi popyt będzie. Rachunek ładnie puchnie i puchnal będzie zastanawiam się czy nie wrzucić z 10 koła jeszcze ale jak zwykle trochę się boję. Pozdrawiam
  • Re: Trzymam się tego...:))) Autor: ~ja [88.156.133.*]
    pamiętam tylko Ciebie i norke też brałem po 0,2 ,0,5, 0,7, 1,25 ale nie mam tyle cierpliwości co Ty i puściłem 1/4 pakietu
  • Re: Trzymam się tego...:))) Autor: ~IT [91.226.233.*]
    takich co brali po 0,2 0,5 0,7 jest więcej
  • Re: Trzymam się tego...:))) Autor: ~aaa [88.76.105.*]
    WITAM.
    Jakiś czas was nie było na forum które zostało zalane piewcami sukcesu , miło mi czytać wasze wpisy ( Norka, Muciacios) Norka jesteś wielkim optymistą co do spółki , ja tak nie mam ale miło zobaczyć że np. w ciągu dnia straty są odrabiane na wysokości 15- tu tyś złotych(Mercedes który mi tu odjechał coraz bardziej się zbliża do mnie ) Jak kiedyś psiałem nie dam ani grosza tej spółce i tym którzy ją prowadzą , tu musi być umowa na 100- 150 milionów zeby coś tu ruszyć a nie jakieś dwie trzy bańki , takie coś jest dobre dla mnie dla małego który prowadzi własną działalność . A tak to w ogóle WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH.
  • Re: Trzymam się tego...:))) Autor: ~Pytanie [83.6.23.*]
    Haha kontrakt 150 mln na spółce z gpw o kapitalizacji 23 mln zł. Nieźle wtedy wg gościa można wchodzić. Skąd się biorę tacy ludzie???
  • Re: Trzymam się tego...:))) Autor: wtem [89.64.80.*]
    Racja, takich którzy kupowali pomimo braku wiary w 2017 jest więcej :)

Mamy tu piękny przykład typowego ZZZ - u mnie działa i pewnie dla części z Was również :)

Pozdrawiam wszystkich wytrwałych

• Re: Trzymam się tego...:))) Autor: ~aaa [37.47.166.*]
    Umiesz czytać ale bez zrozumienia , co ci brakuje do wiaderka z łopatką może grabki ci kupić parę plastikowych muszelek , żabkę i ślimaczki, idź odrobić lekcje bo zaś będzie pała i wpier...ol od starego .
  • Re: Trzymam się tego...:))) Autor: ~norka [81.190.251.*]
    Fajnie zaglądnąć do archiwum...:)
[x]
ZREMB 2,69% 9,94 2025-09-26 17:02:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.