No i przywołany wyłazi z norki hi. Długotermino to ja tu siedzę od 2009 ze średnia 0.65 bo sporo bralem po 0.20 i 0.40 i tak dalej... za kolejne 12 lat moze bedzie po 2.5 . A tak na serio wiadomo gpw jest nieobliczalne czasem w pol roku czy rok mogę się dziać cuda. Coś wiadomo o zremove bo cisza wszechobecna??
Składanie linii technologicznej trwa, więc z produkcją seryjną trzeba poczekać...:)))
Muciacios, kupowaliśmy akcje, gdy inni psioczyli na spółkę, czasem do nich dołączyłeś, ale generalnie szliśmy do przodu...:)))Ja czekam na dwucyfrową cenę przed przecinkiem wbrew tym, co wieszczæ rzeczy straszne...:)))
Obyś norecki miał rację i wreszcie po tylu latach trzymania coś z tego jest dosyć ładnie urosło ale czekamy na więcej. Mam tego sporo Ty zapewne więcej z tego co się orientuję. Miałem ochotę dokupić z 50 koła jak był w przedziale 1.03 - 1, 05 można było brać garściami odbierałem ale malutkie pakiecik ,bałem się. Spółka ma swoje 5 minut. I oby te 5 minuttrwalo jak najdłużej a raczej na to się zanosi gdyż produkty które oferuje są zaiste specjalistyczne i o to chodzi popyt będzie. Rachunek ładnie puchnie i puchnal będzie zastanawiam się czy nie wrzucić z 10 koła jeszcze ale jak zwykle trochę się boję. Pozdrawiam
WITAM. Jakiś czas was nie było na forum które zostało zalane piewcami sukcesu , miło mi czytać wasze wpisy ( Norka, Muciacios) Norka jesteś wielkim optymistą co do spółki , ja tak nie mam ale miło zobaczyć że np. w ciągu dnia straty są odrabiane na wysokości 15- tu tyś złotych(Mercedes który mi tu odjechał coraz bardziej się zbliża do mnie ) Jak kiedyś psiałem nie dam ani grosza tej spółce i tym którzy ją prowadzą , tu musi być umowa na 100- 150 milionów zeby coś tu ruszyć a nie jakieś dwie trzy bańki , takie coś jest dobre dla mnie dla małego który prowadzi własną działalność . A tak to w ogóle WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH.
Umiesz czytać ale bez zrozumienia , co ci brakuje do wiaderka z łopatką może grabki ci kupić parę plastikowych muszelek , żabkę i ślimaczki, idź odrobić lekcje bo zaś będzie pała i wpier...ol od starego .