Muszę powiedzieć, że dawno takiego ciastka na giełdzie nie było. Nawet na stronie napisali, ile biorą za serwis drukarki z dojazdem. Orientujecie się może, takie duże drukarki Konnica też reperują?
Tak. Nick jest doskonały i pasuje świetnie do tego forum. W szczególności inwestorów tej spółki. Rzeczywiście powinien zadzwonić o te drukarki do firmy i myślę też, żeby wysłać faks czy audytor w ogóle widział te 20 milionów na koncie czy tylko mu mignęli wyciągiem (z drukarki).
Jakbyś trochę poczytał to byś wiedział że akcje zostały sprzedane firmie, która jest udziałowcem w Euvicu, więc wszystko zostaje w rodzinie. A przy okazji Prezes ma pieniądze na święta.
No. Ja też gdybym miał w ręku siedem baniek to bym oddał za milion spółce, w której mam 30% udziałów. Jak nic wpadłoby mi 30% działki z zysku. Ma się łeb na karku, nie?
Po za tym po co mu akcje Eo net skoro ma udziały w Euvicu który jest właścicielem eo net. Zresztą poczekaj do konferencji w czwartek tak dowiemy się szczegółów.
No dokładnie. Wszystko zostaje u niego, a do tego dostał pieniądze. Sam kiedyś znalazłem na śmietniku butelki zwrotne od oranżady, wymieniłem w sklepie na napoje i z powrotem oddałem. Codziennie piję za darmo, a inni płacą. Zresztą wiadomo, że euro podrożało, a akcji miał więcej. Krótko mówiąc wyciągnął się z bagna za własne włosy. Ci spece od IT mają łby nie od parady.